Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir Meclisi toplanıyor: Kentsel dönüşüm için önemli protokol

Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Meclisi toplanıyor. Başkan Tahir Büyükakın İMO ve Mimarlar Odası ile imzalanması planlanan protokol için meclisten yetkiyi alacak.

Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir

31 Mart yerel seçimlerinin ardından başkanlar mazbatasını aldı. Mazbataların alınmasının ardından meclis toplantıları da nihayet başlıyor.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve meclis üyelerinin pazartesi aldığı mazbata sonrası cumartesi günü hem İzmit meclisi hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi toplanacak.  İzmit Meclisi saat 11.00’da ilk toplantısını gerçekleştirecekken,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise 15.00’te toplanacak.  Başkan Tahir Büyükakın İMO ve Mimarlar Odası ile imzalanması planlanan protokol için meclisten yetkiyi alacak. Büyükşehirde 30 gündem maddesi görüşülüp karara başlanacak.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN PROTOKOL İMZALAYACAK

Saat 15.00’da toplanacak olan mecliste İnşaat Mühendisleri Odası ile protokol imzalayarak çalışmalar yürüten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, dönüştürülecek alanların kentsel tasarımı ve 3 boyutlu modelleme çalışmaları TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi ile de protokol imzalayacak.