Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı’dan iddialı açıklamalar! “Büyükşehir’i alacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü geleneksel hale getirdiği Bayramlaşma etkinliğini bayramın ikinci günü İl Başkanlığı binasında yapıldı. Etkinlikte konuşan İL Başkanı Bülent Sarı, yerel seçimlerde Büyükşehir’i alacaklarını ifade etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli

İl Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, CHP Kocaeli Milletvekili adayı Tülin Keçeci Güngör, il yöneticileri, ilçe başkanları, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu ve partililer katıldı.

“ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇTİK”

Programda ilk söz alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Hepinizin bayramını kutluyorum saygılar selamlar sunuyorum” şeklinde konuşmasını kısa tuttu. Hürriyet’in ardından konuşan CHP Milletvekili Nail Çiler, “En kötü gününüz böyle olsun hepinizin bayramını kutluyorum” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgün Yıldızlı ise, “Öncelikle kıymetli aileme 14’ünde ve 28’inde verdiğiniz emeklerden dolayı ayrı ayır teşekkür ederim. Zor bir süreç geçirdik. Bu bağlamda hepinizin bayramını kutlarken hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bayramınız mübarek olsun” dedi. 

“UMUTSUZLUĞA YER YOK”

Son olarak programda konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Seçimden sonra ilk defa sizlere hitap ediyorum özellikle 14 Mayıs’ta ve 28 Mayıs’ta emek veren tüm partililerime teşekkür ediyorum. Çok zor bir seçim geçirdik maalesef başaramadık ama biz kurtuluşun ve kuruluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Bizim liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür o yüzden hiçbir zaman umutsuzluğa yer yoktur. Partimizin 100. Yılını coşku ile kutlayacağız. Öncelikle bu delege seçimleri ve örgüt seçimlerinin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte aday olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah genel seçimde başaramadığımızı yerelde başaracağız ve Büyükşehir’i alacağız. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.