Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Görkem’i Özge Özacar Sessizliğini Bozdu! Doğa Fanlarına Olay Gönderme Geldi! Olumsuz Yorumlara Açtı Ağzını Yumdu Gözünü…

Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm öncesi Görkem rolüne bürünen Özge Özacar flaş açıklama geldi. Doğa’yla boşanır boşanmaz Görkem’le evlenen Fatih’in ardından Doğa fanları harekete geçti. Özge Özacar duyduğu hakaretler için açtı ağzını yumdu gözünü. Neler olmuş neler..

Cuma günlerinin rekortmen yapımı

Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Her hafta cuma günleri reyting rekortmeni olan Kızılcık Şerbeti’nde Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Fatih, Doğa’yla boşanır boşanmaz annesi Pembe’nin seçtiği Görkem ile evlendi. Güzel oyuncu Özge Özacar’ın hayat verdiği Görkem karakterinin diziye girişiyle Doğa rolündeki Sıla Türkoğlu fanları çıldırdı. Son dönemde adından sıkça söz ettiren Özge Özacar dizide canlandırdığı Görkem karakteri nedeniyle sosyal medyayı hareketlendirdi. Sessizliğini bozan Özge Özacar, Sıla Türkoğu’nun fanları üzerinden yanıt verdi. Neler söyledi neler..

KIZILCIK ŞERBETİ GÖRKEM’İ ÖZGE ÖZACAR

Kızılcık Şerbeti Görkem’i Özge Özacar sessizliğini bozdu. Dizide Fatih’in ikinci eşi olan Görkem karakterine gelen olumsuz yorumlara daha fazla sessiz kalmayan Özge Özacar açtı ağzını yumdu gözünü. “Sosyal medyanın ince bir çizgisi var. Marmara Üniversitesi İletişim Bölümü çıkışlıyım. Medya okur-yazarlığı tarafını oradan aldığım için de zaten ben Özge olarak kimim ve internetten ya da sokaktan biri bir şey dendiğinde Özge’nin ayrımını yapacak bir eğitim seviyesine sahibim olduğuma inanıyorum açıkçası. O insanların da Sıla’nın olur bir başkasının olur hiç fark etmez. Sevdiklerinden destek olmak istemelerini çok kıymetli buluyorum. Oradaki tepki de Özge olarak değil, benden ziyade karaktere” diye konuştu. Özge Özacar, “Birebir tanışsak kimse küfür etmez bence bana” dedi.