Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Candeias: Kocaelispor’un projeleri heyecan verici

Kocaelispor’un son transferi Daniel Candeias imza töreninde konuştu ve yeşil siyahlı kulübün projelerinin heyecan verici olduğunu söyledi.

Kocaelispor’un son transferi Daniel

GÜZEL MESAJLAR ALDIM

Taraftardan güzel mesajlar aldığını belirten Candeias şu ifadelere yer verdi: Kocaelispor gibi büyük bir kulübe gelmek benim için büyük bir mutluluk. Kulübün ve tarafların büyüklüğüyle ilgili bana birçok şey söylendi. Takımla çalışmak için sabırsızlanıyorum. Sosyal medyadan çok güzel mesajlar aldım. Buraya gelmem söz konusu olduğunda projelerden bahsettiler. Çok heyecanlandım ve gelmek istedim.

 

SABIRSIZLANIYORUM

Biliyorum ki kulübümüz ve taraftarımız çok büyük. Bu büyüklüğe büyük başarılar yakışır. Takımı Süper Lig’e çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Uzun zamandır Türkiye’deyim ve kulübü biliyordum. Etrafımdaki herkes Kocaelispor’un büyüklüğü ile ilgili konuştu. Takıma katılmak için sabırsızlanıyorum.

 

ADAPTASYON SÜRECİMİ KISALTACAKTIR

Diogo’yu çok iyi tanıyorum. Ben Nacional de oynarken o genç bir futbolcuydu. Emre Nefiz de benim eski takım arkadaşım. Adaptasyon süreci için onların burada olması benim için büyük avantaj. Onları göreceğim için çok heyecanlıyım. Uzun zamandır da görüşemedik. Türkiye’ye ilk geldiğimde bu kadar kaliteli bir oyun beklemiyordum. Zaman geçtikçe kaliteli oyuncular geldikçe kalite daha da arttı. Türkiye’de futbolun daha da gelişeceği kanaatindeyim. İyi ki buradayım. Geldiğim için çok mutluyum.

Ali KÖKSAL