Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de bayram muhalefete yüklenerek geçti!

AK Parti Kocaeli teşkilatı geleneksel bayramlaşmasını Kurban Bayramının ikinci gününde Antikkapı Restoranda gerçekleştirdi

AK Parti Kocaeli teşkilatı

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus’un ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına Kocaeli Milletvekilleri, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır,  İlyas Şeker, Veysal Tipioğlu, Saadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları, ilçe Başkanları, İl Eski Başkanları Mehmet Ellibeş, Abdullah Eryarsoy, Şemsettin Ceyhan, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Eski Milletvekilleri Fikri Işık ve İlyas Şeker, KBB eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Yöneticileri ve partililer katıldı.

 

“EN STRESLİ SEÇİM”

Etkinliğin ilk selamlaşma konuşmasını İl Başkanı Şahin Talus gerçekleştirdi. Teşkilatın bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Talus, “Kurban bayramını kutlarım.  Bayramınız huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Geçen bayram seçim arifesindeydik. Büyük bir stres halindeydik. Her seçimde bize bu en zor seçim demişlerdi. Bu en zor en sıkıntılı en stres yaşadığımız seçimdi. Kocaeli teşkilatlarını hepsine teşekkür ederim. Kocaeli teşkilatları Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği verdiler. 28 Mayıstan sonraki süreci görüyorsunuz. Biz bir dava partisiyiz. Bir dava uğruna hizmet vermekteyiz. Önceki dönem il başkanlarımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımızın hepsi burada. Biz davamız için gerekirse canımızı veririz. 

“YEREL SEÇİM VURGUSU”

Biz liderimize inanarak elimizden gelen her şeyi yaptık. Karşı tarafı görüyorsunuz. Birbirleri hakkında söylemedikleri laf bırakmadılar. Biz utanıyoruz onları dinleyince. Muhalefetin durumu bu. Allah korusun bunların ülke yönettiğini düşünün. Önümüzde bir seçim var. Kocaeli teşkilatları kurulduğu günden beri her seçimi başardığını gördüm. Önceki dönem il başkanlarıma teşekkür ederim. İlk kongremize Eylül ayında olacak. Sonra seçim startı verilecek. Allah’ın izni ile 13-0 yapmaya hazır mıyız? Cumhurbaşkanımız yerel seçim startı verdi. Biz de bu seçim sürecini hep beraber atlatacağız” dedi. 

NİCE BAYRAMLAR

Ardından selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Allah Hepimize sevdiklerimizeler beraber, yol arkadaşlarımız ile birlikte nice bayramlar göstersin. Her birinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi. 

“KAZANAN 85 MİLYON”

Son olarak ise milletvekilleri adına Saadettin Hülagü kürsüye çıktı. Hülagü konuşmasında, “Partimizin her kademesinde görev alan güzel insanları. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Hepinizi bayram coşkusu ile selamlıyorum. Her zaman aziz milletle çıktığımız kutlu yol sizlerle daha güzel. İki bayram arasında düğün olmaz derler ama iki bayram arasında çifte düğün yaşattığı için Allah’a hamd ederim. 6 Şubat günü yaşanan depremde hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Deprem yaralarını sarmak için Sayın Cumhurbaşkanımız ve ekibi gece gündüz demeden çalışmaktadır. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 1 yıl içinde bu yaralar sarılacak. Seçim süreci tamamlanmış, ülkemiz kalkınma, refah ve yatırım için 5 yıl daha kazanmıştır. Kazanan tüm 85 milyon ile Türkiye Cumhuriyet olmuştur. Yenilgiyi hazmedemeyenler kendi derdine düştü. Kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim süreci zorlayıcı geçmiş olabilir ama gün bir araya gelme günüdür” dedi.