Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EN YENİ CUMA MESAJLARI 19 NİSAN: WhatsApp, Facebook, Instagram’da Paylaşılacak Cuma Mesajları Kısa! En Anlamlı, Uzun, Kısa, Resimli Hayırlı Cumalar Mesajı

19 Nisan mübarek Cuma gününün gelişiyle en anlamlı ve resimli mesajlar araştırılmaya başladı. Müslümanlar için özel olan Cuma mesajları araştırıldı. Kur’an-ı Kerim’de cuma günün önemini anlatan Cuma Suresinin yer almasıyla en yeni cuma mesajları örnekleri sorgulandı. İşte uzun, kısa, resimli, hayırlı cumalar mesajı..

19 Nisan mübarek Cuma

Mübarek Cuma gününün gelişiyle Müslümanlar için Cuma mesajı 2024 sorgulamaları yoğunlaştı. İslam aleminde özel bir yeri alan cuma günü için pek hadis-i şerif bulunuyor. Müslümanların bayram günü olarak kabul edilen cuma gününde camilerde cuma namazı kılınıp hutbeler dinleniyor. 19 Nisan Cuma günü yanında olmayan sevdikleri için en güzel anlamlı Cuma mesajı araştıran vatandaşlar sosyal medya hesaplarında paylaşabilecekleri örnekleri inceliyor. Cuma mesajı resimli, Cuma mesajı kısa, laf sokmalı cuma mesajı örnekleri burada. İşte en yeni Cuma mesajları..

EN YENİ CUMA MESAJLARI

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah’ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle… Hayırlı Cumalar

Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar…

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım; Yolda olana “Selâmet” Hasta olana “Afiyet” Darda olana “Metanet” Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

AYETLİ, HADİSLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJI

Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur. Ra’d,13/28. Hayırlı Cumalar.

Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden, korktuklarından emin, umduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah’ım! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

“Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl.” Amin! Hayırlı cumalar.