Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİLAN POLAT ENGİN POLAT SON DURUM TAHLİYE KARARI: Dilan Polat Serbest Mi? Ne Zaman Çıkacak? Dilan Polat Ne Zaman Tutuklandı?

Tüm Türkiye’nin merak ettiği Dilan Polat çıkıyor mu son dakika belli oldu. “Kara para aklamak”, ”Vergi usul kanuna muhalefet” ve ”Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek” suçlarından tutuklu olan Dilan Polat tahliye kararı geldi. Peki, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat serbest mi? İşte yanıtı..

Tüm Türkiye'nin merak ettiği

Dilan Polat Engin Polat son durum araştırması yapan milyonlarca vatandaşa flaş haber geldi. Kasım ayında “Kara para aklamak”, ”Vergi usul kanuna muhalefet” ve ”Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek” suçlamalarıyla gözaltına alınan Dilan Polat ile eşi Engin Polat başta olmak üzere birçok aile üyesi tutuklandı. Yapılan tutukluluk incelemesinde Savcı tahliye kararı verdi. Dilan Polat son dakika karar ardından Dilan Polat tahliye ne zaman merak konusu oldu. Peki, Dilan Polat ne zaman tutuklandı? Dilan Polat çıkıyor mu son dakika? İşte merak edilenler..

DİLAN POLAT ÇIKIYOR MU SON DAKİKA?

Lüks yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla odak noktası olan Dilan Polat tahliye oldu. Silivri Cezaevi’nde olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat soruşturmasındaki tutukluların tümü “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan tahliye edildi. Ancak 2 ayrı suçtan daha tutukluluğu olan Dilan Polat ve Engin Polat cezaevinden çıkamayacak. İstanbul Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği, tutuklu isimlerin avukatlarını dinledikten sonra tüm şüpheliler için “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan tahliye kararı verdi ancak “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerinin aklanması” suçları nedeniyle Dilan Engin Polat çifti bir süre daha tutuklu olacak.

DİLAN POLAT NE ZAMAN TUTUKLANDI?

Çengelköy’de bulunan lüks villalarından 5 Kasım Pazar gecesi gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat tutukluluğu devam ediyor. Dilan Polat kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu ile Engin Polat’ın kardeşi Alper Kürşat Polat ve babası Sezgin Polat’ın aralarında olduğu 14 şüpheli hakkında kara para aklama suçlamasıyla dava açıldı. Tutuklandıktan sonra cezaevi şartlarına uyum sağlayamadığı söylenen Dilan Polat için psikolojisinin iyi olmadığı yönünde açıklamalar yapıldı.