Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyon’da TARİHİ buluşma!

Afyon kampını yarın (Cuma) Denizlispor ile oynayacağı maçın ardından tamamlayacak olan Kocaelispor’u, Afyon’daki kardeş takımı Kocaöz Belediye Spor Kulübü ziyaret etti.

Afyon kampını yarın (Cuma)

İKİ YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYON

30 Temmuz’da Afyon’da sezon öncesi ilk kampına başlayan Kocaelispor (Cuma) Denizlispor ile oynayacağı maçın ardından kampını tamamlayacak. Yeşil siyahlıların bu akşamki antrenmanında çok özel konukları vardı. 2 sezon önce kurulan ve sadece tek yenilgi ile 2 yıl üst üste şampiyonluk yaşan Kocaöz Belediye Spor Kulübü, Kocaelispor’u ziyaret etti.

TAM BİR KOCAELİSPOR SEVDALISI

Bu kulübün Kocaelispor açısından önemi şu.  Torunu Tura ile birlikte kombinelerini alan, deplasmanına dahi giden, Kocaelispor sevdalısı, Kocaeli’de ikamet eden İş İnsanı Adnan Sak iki sezon önce “Kocaelispor için kardeş bir takım kuruyoruz. Renkleri Yeşil Siyah, kuruluş tarihi de 24 Nisan olacak. Bu kulüpte elimizden geldiği kadar gençlere hizmet edeceğiz” dedi.

HER ŞEYİ İLE AYNI

Afyon’da tarım ile de uğraşan ve aynı zamanda emekli gemi kaptanı da olan Adnan Sak, yatırım yaptığı ilçe olan Kocaöz’de Kocaöz Belediye Spor Kulübü’nü Afyonlu dostlarıyla birlikte kurdu. Renkleri Yeşil Siyah olan ve Kocaelispor’un kuruluş tarihi olan 24 Nisan 2021’de kurulan Kocaöz Belediye Spor Kulübü’nün kurmayları, ağabeyleri Kocaelispor’u kamp yaptığı Afyon’daki antrenmanında ziyaret ederek takıma başarı dileğinde bulundu.

 BAŞKANLAR DA YER ALDI

Tarihi ziyarette bu anlamlı organizasyonun mimarı Adnan Sak’ın yanı sıra Afyon Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak, Kocaöz Belediyesi Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Murat Çekiç, Kocaöz Belediye Spor Kulübü Başkan Vekili Basri Yaravlı, Kocaöz Belediye Başkanı Murat Zıbak Makam Şoförü Ayhan Kandemir, futbolcular Furkan Aykın ve Nurettin Çelikalay da yer aldı.

 KOCAELİSPOR’UN KARDEŞ TAKIMIYIZ

Kocaelispor Sportif Direktörü Bayram Oral’ın yakın ilgisi ile karşılaşan Afyonlu dostlar antrenman sonunda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile sohbet etti. Sağlam da konukları ile yakından ilgilenirken Kocaöz Belediye Spor Kulübü hakkında Belediye Başkanı Murat Zıbak’tan bilgi aldı. Kulübün kurucularından Adnan Sak şu şekilde konuştu. Kocaelispor’u Sak ailesi olarak çok seviyor ve sayıyoruz. Biz de hem bölgenin gençlerine hizmet hem de Kocaelispor’un kardeş takımı olmak için adım attık. Çok şükür iki yıldır şampiyon olan takımımız Süper Amatör Lig’e yükseldi. Ancak hedeften sapma yok.

 ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN BAŞARI DİLEĞİ

Bugün de ağabeyimiz Kocaelispor’u başkanlarımız, hocamız ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte ziyaret ettik. Bayram Bey sağ olsunlar bizlere müthiş bir ev sahipliği yaptı, Ertuğrul hocamız da yakın ilgisi ile bizleri daha da onurlandırdı. Süper Lig’e çıkacağına yürekten inandığımız Kocaelispor’umuza yürekten başarılar diliyoruz” dedi. Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da “Ziyaretleri ile bizleri mutlu eden başkanlarımıza, hocamıza ve futbolcularımıza teşekkür ederim. Kocaöz Belediye Spor Kulübü’ne çıktıkları yolda başarılar dilerim” diye konuştu. Kocaöz Belediye Belediye Başkanı Murat Zıbak gün sonunda Ertuğrul Sağlam’a forma ve flama hediye etti, Kocaelispor da Kocaöz ekibine forma takdim etti.