Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gaddar Kalender Öldü Mü? Anıl İlter Diziden Ayrıldı Mı? Anıl İlter Gaddar Dizisinden Neden Ayrıldı?

Olayların bitmek bilmediği Gaddar dizisinde son bölüm Korkut’a büyük darbe vuruldu. Cuma günleri ekrana gelen Gaddar dizisinde tüm gözler Kalender’e çevrildi. Korkut’un silahından çıkan kurşunlar Kalender’e isabet etti. Peki, Gaddar Kalender öldü mü? Anıl İlter diziden ayrıldı mı? İşte yanıtı..

Olayların bitmek bilmediği Gaddar

Now TV Cuma dizilerinden olan Gaddar son bölüm ortalık savaş alanına döndü. Korkut Zakkum’un gelişiyle Dağhan’ın zor olan hayatı daha da zorlaştı. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Gaddar dizisinde Kalender’in sonu geldi. Dağhan babasının ölümüyle sınanırken Korkut’tan alacağı intikamın ardı arkası kesilmedi. Dağhan’dan alacakları intikam için anlaşamayan Korkut ve Kalender arasındaki hüzünlü son geceye damga vurdu. Peki, Gaddar Kalender öldü mü? Anıl İlter diziden ayrıldı mı? İşte merak edilenler..

GADDAR KALENDER ÖLDÜ MÜ?

Gaddar Kalender öldü mü merak eden izleyiciler için hemen söyleyelim ki elektrik şokuyla bayıltılan Kalender, Enver ve yanındakiler tarafından platforma bağlandı. Kendi mekanında elinde silah olan vaziyette duran Kalender, Korkut’un kurşunlarıyla son nefesini verdi. Anıl İlter’in hayat verdiği Kalender rolünün sonu geldi. Dağhan’dan alacakları intikam için anlaşmazlık yaşayan Korkut ve Kalender arasına bu kez kan girdi. Kendi elleriyle kardeşini vuran Korkut donakaldı.

ANIL İLTER DİZİDEN AYRILDI MI?

Anıl İlter’in hayat verdiği Gaddar Kalender karakteri senaryo gereği abisi Korkut’un kurşunlarıyla hayatını kaybetti. 1980 İzmit doğumlu olan Anıl İlter Kocaeli Üniversitesinde Spor Akademisinden mezun oldu. 2008 yılında ekrana gelen Ece dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Anık İlter asıl ününe ekrana damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle kavuştu. Üç Arkadaş’ dizisinde Mahir Türkmen karakterini canlandıran Anıl İlter’in Gaddar dizisi macerası sona erdi.