Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski sevgililer canlı yayında hesaplaştı! İşte Müge Anlı’da yaşanan o gerilim dolu olaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı son bölümünde de kayıp vakaları, cinayetleri ve aile içi şiddet gibi birçok konuyu ele aldı. Müge Anlı ve ekibi, bu vakaları çözmek için büyük çaba sarf ediyor ve izleyicilerden de destek alıyor. İşte son bölümde yaşananlar…

Müge Anlı ile Tatlı

ATV ekranlarında her sabah seyircisiyle buluşan ünlü televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, faili meçhul cinayetler, kayıplar ve birçok sosyal sorumluluk projesiyle adından sıkça söz ettiriyor.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya ve olayları aydınlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta da pek çok yeni olay gündeme geldi. İşte detaylar…

BU HAFTA ELE ALINAN KONULAR

Alıkonduğu söylenen baba canlı yayında. Kızlarının iddialarına ne yanıt verecek? Azmi Bey’in eski sevgilisi Sebahat Hanım, Azmi Bey’e verdiği sözlere uymadığını ve onu başka bir kadın için yarı yolda bıraktığını savundu. Azmi Bey ise Sebahat’a ısınamadığını ve onunla anlaşamadıklarını söyledi.

Alıkonduğu söylenen baba, eski sevgilisi ve kızlarıyla yüzleşti. Ayide Hanım’ı tanıdığını iddia eden çok sayıda kişi olduğu söylendi. Yayına bağlanan eski eşinin kızı ise, Ayide’nin bir sürü ev eşyası alıp babasına ödettiğini, ona hakkını helal etmediğini söyledi.

Ünlü bir sanatçının kızı, filmleri aratmayan bir hikaye ile annesini arıyordu. Müge Anlı izleyicisi sayesinde annenin kızıyla buluşması sağlandı.

Suphiye Orancı’ya da Müge Anlı izleyicisinin ihbarı ile ulaşıldı. Suphiye Hanım, izleyiciyi kapısına kadar götürdü ve “benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez” diyerek polis çağırdı.

MÜGE ANLI’YI KAÇIRMAYIN!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10:00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor. Kayıp vakaları, cinayetler ve aile içi şiddet gibi birçok konuya değinen program, izleyicilere hem meraklı hem de duygusal anlar yaşatıyor. Müge Anlı’yı takip ederek, bu tür olaylara dikkat çekebilir ve çözümlerine katkıda bulunabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor