Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlk toplantıya gelmediler! Muhalefet hızlı başladı

İzmit Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısına 3 isim katılmadı. AK Parti ve MHP’nin muhalefet olduğu mecliste belediyede çalışan işçi sayısı ve toplam borçlar soruldu.

İzmit Belediyesi yeni dönem

31 Mart yerel seçimlerinde kazandığı zafer sonrası geçtiğimiz Pazartesi günü mazbatasını alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yeni dönemin ilk meclisini topladı. İzmit Belediyesi Meclis toplantısına Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kazandı. Geçtiğimiz dönem meclis çoğunluğunu elinde bulundurmayan Başkan Hürriyet, yeni dönemde meclis çoğunluğunun CHP’de olduğu ilk toplantıyı yönetti. İzleyicilerinin ve CHP grubunun alkışları ile meclis salonuna giriş yapan Hürriyet, tüm meclis üyeleri ile el sıkıştı.

MUHALEFET İLE BAŞLADI

Meclis toplantısında gündem maddeleri öncesi soru önergeleri divana sunuldu. Yeni dönemde de muhalefet görevi verilen AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri Belediyede kaç personel çalıştığını, Belediyenin aldığı araçların masraflarını ve Belediyede çalışan personel sayısını sordu. Yazılı ve sözlü cevap isteyen meclis üyelerine yazılı olarak cevap verilecek.

İLK TOPLANTIDA YOKTULAR

İlk meclis toplantısında 2 AK Partili ve 1 CHP’li meclis üyesi mazeret bildirerek toplantıya katılmadı. AK Parti grubundan Aysel Demirtaş ve Önder Karakaş meclis toplantısına katılmazken CHP grubundan ise Yaşar Kardeş mazeret bildirerek toplantıya katılmadı.

İzmit meclisi çok ılımlı! “Böyle meclise can kurban”

İzmit’te encümen seçimleri yapıldı!

Hürriyet: “Burası kentin seçilmiş başkanına hakaret edilen bir yerdi”

Divan’da kadın ağırlığı! Başkan vekili ve divan katipleri belirlendi