Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HARİKASIN DERİNCE! “1-0”

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor ligin konum olarak rahat takımlarından Somaspor’u konuk etti.

2. Lig Kırmızı Grup’ta

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor ligin konum olarak rahat takımlarından Somaspor’u konuk etti. Sarı lacivertliler

OYUNUN HAKİMİ DERİNCE’DEYDİ

Derince Stadı’nda oynanan maçında 4. dakikasında Derince ekibinde kazanılan köşe vuruşunda Furkan Şeker’in kafa vuruşunda top soldan dışarıya çıktı. 12’de Derince ekibi harika paslaşmalarla sahasından çıktı. Ege’nin pasında Berat Ali rakibinden topu kurtardı, şutunda savunma araya girdi. 15’te Soma çıkarken pas hatası yaptı. Topu kazanan Melik’in şutunda savunmadan seken topu kornere çıktı. 21’de Alperen’in şutunda topu üstten dışarıya çıktı.

MELİK, KAFAYI ÇALIŞTIRDI

37’de Melik Derin karşı karşıya kaldığı pozisyonda ceza sahası içinde düşürüldü, hakem Semih Kurt pozisyona devam kararı verdi. 41’de Derince gole yaklaştı. Hüseyin topu getirdi, Berat’a bıraktı, Berat’ın pasında Melik’i geçen top Fatih Cerlek’e geldi, Fatih’in şutunda top savunmadan sekti. 1 dakika sonra Derince’nin golü geldi. Sağ kanattan Furkan Şeker’in pasında topa inanılmaz yükselen ve kafa ile vuran Melik fileleri havalandıran isim oldu. “1-0”

KARŞILIKLI ATAKLAR

45’te Soma’nın ilk atağı gelişti. Sağdan verilen pasta Arda Çolak yakın mesafeden topu kaleye gönderdi, kaleci Hüseyin sol köşeden topun hakimi oldu. İlk yarı 1-0 sona erdi. 60’da Derince ikinci gole yaklaştı. Hamza’nın pasında Canberk soldan ortaladı, Berat Ali’den önce savunma araya girdi. 2 dakika sonra Soma’da Arda ceza sahası içinde topu ıskaladı, Soma önemli bir pozisyonu kaçırdı.

SKORU KORUDUK

78’de Berat’ın şutunda top sağdan az farkla dışarıya çıktı. Son bölümlerde Soma ekibi penaltı bekledi. Kalan sürede skoru korumasını bilen sarı lacivertliler çok önemli bir galibiyet daha elde etti ve puanını 37’e çıkardı. Bu maç dışında kulaklar diğer maçlardaydı. Etimesgut Erzincan’ı, Arnavutköy de Fethiye’yi yendi, Sarıyer, Aksaray ile 0-0 berabere kaldı. Derince haftaya Menemen ile deplasmanda karşılaşacak.