Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sıfır araba işlemli çıktı, sosyal medya yıkıldı! Türkiye Peugeot’u konuşuyor

Peugeot markası hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada büyük ses getirdi. İşte detaylar..

Peugeot markası hakkında ortaya

Türkiye’de en çok tercih edilen araba markalarından olan Peugeot markası hakkında ilginç iddialar ortaya atılmaya ve sosyal medyada çok konuşulmaya başladı. Bir şahıs bayiden  sıfır olarak aldığı otomobili ekspertize sokunca araçta değişen parçaların bulunduğunu ve bazı kısımlarının boyalı olduğunu öğrendi.

PARÇALARI DEĞİŞMİŞ

Peugeot bayisinden eşine Peugeot marka otomobil hediye alan bir şahıs otomobilini teslim almaya gittiğinde araçta bazı hatalar olduğunu fark etti. İçoğlu, seyyar ekspertiz çağırarak aracı teslim almadan önce bayide ekspertize soktu. Ekspertiz sonucunda aracın ön kaputunun değiştiğini, bir çamurluğunun değiştiğini, 3 parçasının sök tak yapıldığı ve bazı bölümlerinin boyalı olduğu ortaya çıktı.

MAHKEMEYE TAŞIDI

Yaşanan durum üzerine aracı teslim almayarak yeni bir araç istedi. Aracın kontrol edilmesi için süre isteyen bayi, bir ay sonra aracı teslim etti. Avukatı ile otomobili teslim alan mağdur kişi  aracı ekspertize soktu. Ekspertiz sonucunda bu sefer de araçta bir farın değişmiş olduğu, depo kapağında rötuş işlemi yapıldığı ve kaportasında lokal boyalar olduğu tespit edildi. Şahıs bayiye ulaşarak durumu anlattı ve değişim istedi. Araç bayisi, kendisine ücretsiz bakım teklifinde bulununca, bayiye ihtar çekerek durumu mahkemeye taşıdı.

BİR SÜRÜ MAĞDUR VAR

Son zamanlarda Twitter’da gündem olan araba markası hakkında atılan iddiaların ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Başına aynı olay gelen kullanıcılarda yaşadıklarını anlatıp mağduriyetlerini dile getirdi.