Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galatasaray Mauro Icardi transferini açıkladı

Galatasaray, Mauro Icardi’nin transferini resmen duyurdu. Icardi’nin bonservisini alan sarı-kırmızılılar KAP’a yaptığı bildirimde oyuncunun kulübü PSG ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray, Mauro Icardi’nin transferini

Transferde son dönemin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray’da imzalar art arda gelmeye devam ediyor. Kaan Ayhan’ın bonservisinin alınmasından sonra Angelino Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu’yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Zaha’yı kadrosuna katarak tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı. Galatasaray bugün saat 19.05’te süper yıldızını duyurdu.

ICARDI YENİDEN CİMBOM’DA

Galatasaray’ın geçen sezonki şampiyonluğunun başrol oyuncularından birisi olan Mauro Icardi, yeniden sarı-kırmızılı formayı giydi. Galatasaray daha önce prensip anlaşmasına vardığı ancak Wanda Nara’nın sağlık durumu sebebiyle transferinde gecikme yaşandığı Mauro Icardi’yi resmen açıkladı.

3 YILLIK SÖZLEŞME

Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, Mauro Icardi’nin eski kulübü PSG ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi. Galatasaray’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

FENERBAHÇE’YE GÖNDERME

Wilfried Zaha’nın transferini duyurduğu videoda Sky Sports muhabirine yer veren Galatasaray, Mauro Icardi transferi açıklanmadan önce de Fabrizio Romano’nun yer aldığı bir video paylaştı. Sarı-kırmızılıların paylaştığı videodaki şarkı seçimleri Fenerbahçe’nin Edin Dzeko transferine gönderme olarak yorumlandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Deplasmanda İhsaniyespor karşılaşan ve güçlü
Sıradaki Haber Nebil Uzun: Gölcük’te çok güzel bir kulüp var… O da İhsaniyespor!