Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor, Altay’ı 3-2 mağlup etti

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Kocaelispor, ilk maçında Altay ile karşı karşıya geldi. Yeşil siyahlılar mücadeleyi 3-2 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan ve Trendyol 1. Lig’e yükselen Kocaelispor, hazırlıklarını Afyon’da sürdürüyor. Afyon’da sıkı bir kamp dönemi geçiren Kocaelispor, bugün İzmir’in köklü kulüplerinden Altay ile hazırlık maçına çıktı. Afyon Zafer Stadyumu’nda oynanan maçı Beykan, Yağız, Atabey’in penaltıdan attığı goller ile 3-2 kazanan Kocaelispor moral buldu. İşte maçın dakika daikka öyküsü.  

MAÇIN DETAYLARI

Kocaelispor 1. Yarı: Gökhan – Mehmet – Diogo – Yalçın – Atila – Mert – Mesut – Beykan – Cem – Hazarhan – Okan

 Kocaelispor 2 Yarı: Harun – Enes- Emre – Onur A. – Alihan – Onur Ö. – Cihat – Yağız – Bedirhan – Atabey – Vlad – Fatih

Maç başladı…

Dk. 5: Altay’ın kullandığı köşe vuruşunda Atila topa ters bir şekilde vurdu, kaleci Gökhan sağına uzanarak topu son anda çıkardı.

Dk.8: Altay bu dakikada öne geçti. Murat Uluç’un pasında Sefa topla buluştu, sağ çaprazdan kaleye şut çekti. Kaleci Gökhan topu sağdan çıkarmasına rağmen Eren önünde kalan topu rahat bir şekilde filelere gönderdi.  (Kocaelispor 0 – 1 Altay)

Dk.11: Kocaelispor beraberlik golünü 3 dakika sonra buldu. Sağ kanattan gelişen Kocaelispor atağında Okan son çizgiden topu içeriye çevirdi. Beykan kendisine gelen topu sağ ayağının içi ile çok iyi şekilde kaleye gönderdi ve sağ köşeden topu filelerle buluşturdu. (Kocaelispor 1 – 1 Altay)

Dk. 23: Hazarhan orta saha yakınlarından aldığı topla önündeki boş alanı iyi değerlendirdi ve topla birlikte yaklaşık 40 metre kadar dripling yaptı. Bu futbolcunun sağ kanattan sert bir şekilde yaptığı ortada Okan’ı 1 metre geçen top kalecide kaldı.

Dk.33: Atila’nın pasında topla buluşan Cem Ekinci topu ceza sahasına ortaladı. Okan’dan önce İbrahim son anda araya girerek topu kornere gönderdi.

Dk.41: Günün etkili isimlerinden Mesut Can Tunalı orta alanda aldığı topla iki rakibini eksiltip sağ kanattaki Mehmet Yılmaz’a iyi bir pas verdi. Mehmet Yılmaz’ın ceza sahasına gönderdiği etkili topu Cem Ekinci istediği gibi kaleye gönderemedi ve Kocaelispor mutlak gol şansından yararlanamadı.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Dk. 49: Altay, takımın en gergin isimlerinden Özgür’ün attığı frikik golüyle maçta yeniden öne geçti.  (Kocaelispor 1 – 2 Altay)

Dk. 52: Kocaelispor gole yaklaştı. Emre Nefiz soluna çektiği topu kaleye gönderdi, ancak top sağdan az farkla dışarıya çıktı.

Dk. 71: Kocaelispor’un genç futbolcusu Yağız ikinci yarıda oyuna girdi ve ceza sahası sağ kanadında topla buluştu, Bu futbolcunun vuruşunda top sağ köşeden ağlarla buluştu. (Kocaelispor 2 – 2 Altay)

Dk. 85: Mücadelenin 85. dakikasında Atabey ceza sahası içerisinde düşürüldü ve Kocaelispor penaltı kazandı. Aynı futbolcu penaltıdan topu filelere gönderdi. (Kocaelispor 3 – 2 Altay)

MAÇ SONA ERDİ