Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tuz koktu! Hem 3 katına hem İYİ Partiliden aldılar

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, İzmit Belediyesinin İYİ Partili isminden piyasanın uç katına tuz aldığını iddia etti

AK Parti İzmit Belediye

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu sosyal medya hesabından önemli bir iddiada bulundu. Belediyenin denetim komisyonunda yer alan Hocaoğlu, İzmit Belediyesinin kışın yollara sermek için aldığı tuzun fiyatının Kandıra Belediyesinin aldığı tuz fiyatından 3 kat daha pahalı olduğunu iddia etti. İddiasının faturalar ile destekleyen Hocaoğlu, ihaleyi alan firmanın İYİ Parti Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi olduğunu ifade etti. 

“SUÇLU HEP BAŞKASI”

Hocaoğlu, konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Bütün belediyeler kışın yollara sermek için binlerce ton tuz satın alırlar. Kandıra Belediyesi’nin tonunu 224.- TL’ye aldığı tuzu İzmit Belediyesi üç misli fiyata tonu 690.- TL’ye satın aldı. Peki kimden aldı? Kırıkkale Belediyesi’nin İYİ Partili belediye meclis üyesinden. Sadece bu faturadan yapılan zarar 135 bin TL. Yandaşa var emekliye yok. Ama suçlu hep başkaları” dedi.