Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13. Kocaeli Kitap Fuarı ne zaman, nerede?

Kentimizin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan Kocaeli Kitap Fuarı’nın 13’üncüsü Ekim ayında gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi fuarla ilgili ilk duyurusunu yaptı.

Kentimizin en önemli kültür

Türkiye’nin ziyaretçi sayısı, etkinlik ve katılımcı açısından en büyük kitap fuarı olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı, Ekim ayında 13’üncü kez kapılarını açacak.

KİTAPSEVERLERLE BULUŞACAK

Kocaelili kitapseverleri tekrar kağıdın büyülü dünyasıyla buluşturacak 13. Kocaeli Kitap Fuarı, 07-15 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. 9 gün boyunca kapılarını açık tutacak fuara yine yüzlerce yayınevi, onlarca sahaf ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu katılacak. Yüzlerce etkinlik de kitapseverlerle buluşacak.

İŞTE BAŞVURU ADRESLERİ

13. Kocaeli Kitap Fuarı katılmak isteyen yayınevleri, 01-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında başvurularını [email protected] adresinden yapabilir. Sivil Toplum Kuruluşları ise [email protected] adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

900 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Pandemi nedeniyle iki sene ara verilen Kocaeli Kitap Fuarı, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında gerçekleştirildi. Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kitap fuarına, 905 bin 946 vatandaş ziyaret etti. Bu sayının bu sene bir milyonu aşması bekleniyor.