Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mutlu açıkladı! Yerel seçimde ittifak olacak mı?

Yerel seçimlerde ittifak kurulup kurulmayacağı sorusunu yanıtlayan Zafer Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, “ancak birlikte olunması durumunda netice elde edilebilir” dedi

Yerel seçimlerde ittifak kurulup

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu bugün Partisinin İzmit İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Öğle saatlerinde gerçekleşen açıklamada Mutlu, seçim sürecinin geride bırakıldığını hatırlatarak bayramda birlikte mesajı verdi. 

“ÇATI İTTİFAKI” 

Grup kurma konusunda görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Mutlu, “Sanki Gelecek Partisi ile Saadet Partisinin çatısı altında bir ikili ittifak çalışması devam ediyor. Meclis tatile girecek. Tatil öncesi netleşeceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 “HİÇBİR ZAMAN TABELA PARTİSİ OLMADI”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Saadet Partisine “Tabela partisi” demesine cevap veren Mutlu, “Babasının astığı bir tabelayı yere indirmek için 23 yıldır mücadele ediyoruz. 23 yıldır meclis dışında hiçbir hazine yardımı almadan 81 vilayette çalışma yapan bir kadro hiçbir zaman tabela partisi olmadı olmayacak” dedi.

“AYRILIKTA AZAP VARDIR”

Yerel seçimlerde İttifak olacak mı? Sorusunu yanıtlayan Mutlu, “Yerel seçimlere mutlaka birlikte hareket edecektir. Akıl mantık her şey gösteriyor ki ancak birlikte olunması durumunda netice elde edilebilir. Ayrılıkta azap vardır. Bu seçim döneminde gerçekten başarılı bir dönem geçirdik. Her birimiz kazanamadığımız için azap çekmiş olsak da yüzde 48 önemli bir sonuçtur. 5 milyonluk bir oy artışı var. Ne kadar yabancı uyruklu olduğu ve seçime ne kadar etkisi olduğu tartışılırken elde edilen netice önemlidir. Başarısızlık olarak algılamak bu birlikteliğe hakarettir. Yerel seçimlerde önemli bir netice elde edilecektir” şeklinde konuştu.