Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor, Burkina Faso’lu futbolcu ile ilgileniyor

Son olarak kadrosuna Gine U-23 Milli Takım kaptanı İbrahim Fofana’yı katan Kocaelispor’da sıradaki istikamet, Burkina Faso’lu Bryan Dabo.

Son olarak kadrosuna Gine

YUNANİSTAN SÜPER LİGİ’NDEYDİ

Kocaelispor’da dış transfer hareketliliği devam ediyor. Atabey Çiçek, Onur Atasayar, Harun Tekin, Mehmet Enes Sarı, Fatih Bektaş, Christian Kouakou ve İbrahim Breze Fofana’yı katan, Daniel Candeias ile imza aşamasına gelen yeşil siyahlılar son olarak Yunanistan Süper Lig takımlarından Aris’te forma giyen orta saha oyuncusu Bryan Dabo ile ilgileniyor.

SÜPER LİG’DEKİ RİZE’DE 19 MAÇA ÇIKTI

Ülkemizde Çaykur Rizespor’daki etkili futbolu ile bilinen Bryan Dabo geride bıraktığımız sezon Aris takımında 27 lig, 2 Yunanistan Kupası ve 4 de UEFA Avrupa Ligi Kupası maçı oynadı. Aynı zamanda Burkina Faso Milli Takımı’nın da formasını giyen Marsilya doğumlu futbolcu Süper Lig’de mücadele eden Rize kulübü ile 19 kez sahaya çıktı.

İTALYA KARİYERİ DİKKAT ÇEKİCİ

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın yeşil ışık yaktığı futbolcu ile ilgili yönetimin kısa sürede harekete geçmesi bekleniyor. İtalya’nın Seri A takımlarından Benevento ile 25, Spal ile 16, Fiorentina ile de 36 maça çıkan 8 numara pozisyonundaki mücadeleci orta saha oyuncusu yüksek dinamizmi ve tekniği ile biliniyor. Dabo, Burkina Faso Milli Takımı’nda 18 maça çıktı ve 2 de gol attı.