Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YALI ÇAPKINI SEYRAN FANLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI! Yalı Çapkını Seyran’a Ne Yaptılar? Yalı Çapkını Seyran Hamile Mi?

Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi son bölüm yürekleri dağladı. 26 Nisan Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını 67. bölüm Seyran’ın yaşadıkları fanlarını gözyaşlarına boğdu. “Ben yaşamıyorum ki artık” diyen Seyran herkesi hüzünlendirdi. Peki, Yalı Çapkını Seyran’a ne yaptılar? Yalı Çapkını Seyran hamile mi? İşte yanıtı..

Cuma akşamları Star TV'de

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını son bölüm sosyal medya ayağa kalktı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde yıllar öncesine dayanan intikam ekrana geldi. Star TV cuma dizilerinden olan Yalı Çapkını son bölüm Seyran’ın hayatla bağı koptu. Akın ile annesi Mezide’nin intikamı herkesi şok etti. Kapının önünden kaçırılan Seyran, Akın ile annesinin kendisine yaptıkları karşısında hayata küstü. Peki, Yalı Çapkını Seyran’a ne yaptılar? Yalı Çapkını Seyran hamile mi? İşte Seyran’a yapılanlar..

YALI ÇAPKINI SEYRAN’A NE YAPTILAR?

Yalı Çapkını son bölüm Hattuç’un yıllardır sakladığı karanlık sır ortaya çıktı. Kapının önünden kaçırılan Seyran’ın başına gelenleri merak eden izleyiciler Yalı Çapkını Hattuç itirafına odaklandı. Yıllar önce Mezide’yle yaşadığı anı anlatan Hattuç hala, Korhanların kendisi yerine Mezide’yi gelin olarak isteyeceklerini öğrenince Mezide’yi kafasına kadar sönmemiş kireç kuyusuna gömdürdüğünü söyledi. Yıllar sonra Akın ile annesi Mezide intikam için Seyran’ı seçti. Seyran’ın sırtına yanıcı iksiri döken Mezide kahkaha attıkça Seyran acıdan kıvrandı.

YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE Mİ?

Yalı Çapkını Seyran hamile mi henüz bilinmiyor. 26 Nisan Cuma akşamı ekrana gelen Yalı Çapkını son bölüm Akın’ın elinden Seyran’ı kurtaran Ferit karısına neler olduğunu anlamaya çalıştı. Ferit, “Seyran ne yaptılar sana?” diye ağlarken Seyran acıyla inledi. Her şeyi bitiren Akın önce annesini sonra kendini vurdu. Seyran’ın fiziksel ve cinsel saldırıya uğradığı söylendi.