Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekrem Can: Taraftarımız gönüllerini ferah tutsun

Kocaelispor yöneticilerinden Ekrem Can, yeşil siyahlıların son transferi İbrahim Breze Fofana’nın imza töreninde konuştu.

Kocaelispor yöneticilerinden Ekrem Can,

TARAFTARIMIZIN GÖNÜLLERİNE GİRECEKTİR

Sözlerine yeni transfer Fofana’ya başarı dileğinde bulunarak başlayan Ekrem Can şu şekilde konuştu: İbrahim’i satın alma opsiyonlu kiraladık. 25 Bin Euro kiralama, 175 bin Euro da İbrahim’in satın alma maddesi vardır. Eğer yılsonunda bu opsiyonu kullanırsak İbrahim 3 yıl daha bizimle birlikte olacak. Futbolcunun kısa sürede taraftarın gönlüne gireceğini düşünüyorum. Bizde oynadığında kendisini gösterecek ve inanıyorum ki kısa zamanda Gine A Mili takımından davet alacaktır. Kendisi için de yeni bir serüven başlıyor. Allah hem bizi hem de kendisini utandırmasın.

GELECEK VAAT EDEN 10 AFRİKALI FUTBOLCUDAN BİRİSİ

Transfer ilerleyişimiz ortak akılla yapılıyor. İbrahim Fofana’yı geçen yıl milli maçta izlemiştik. Performansı çok iyiydi, yarı finale çıktılar, kendisi de aynı zamanda takım kaptanıydı. İbrahim, FIFA’nın gelecek vaat eden Afrikalı oyuncular listesinde ilk 10’un içindedir. Futbolcunun farklı taliplileri olsa da futbolcunun Türkiye temsilcisi Tarık Özaslan bu transferde bize çok yardımcı oldu.

BÖYLE FUTBOLCULARI KAZANDIRMAYA DEVAM ETMELİYİZ

İbrahim bizim tüm izleme ekibinden geçti. Çok inandığımız bir futbolcuyu kadroya kattığımızı düşünüyorum. Kocaelispor’un geleceği açısından İbrahim gibi futbolcuları kazandırmaya devam etmeliyiz. Transferler ile ilgili bize önerilenler oluyor, bizim takip ettiklerimiz de var. Olaya subjektif bakmak lazım. Her futbolcunun menajeri var ve menajersiz bu sistem dönmüyor. Bu konuyu yani menajerliği kötüye kullananlar yok mu, var.

 

TEPKİLERİ ANLAYABİLİYORUM

Taraftarımızın gönlü rahat olsun. 2 sezon önce işler çok da iyi gitmemişti. Bu nedenle endişelerini çok doğal karşılıyorum. Transferde yavaş gittiğimize dair tepki görüyoruz ancak daha ince eleyip daha sık dokuyoruz.  Futbolcu piyasası çok yüksek. Nasip olursa bir futbolcu kulübümüze katılacak. Onun fiyatı çok yüksekti ve biz bu rakamı 175 bin Euro kadar aşağıya çekebildik. Kocaelispor’un haklarını savunmak zorundayız. Ne çok acele etmek ne de çok geç kalmak lazım.

 

TEMASLARIMIZ SÜRÜYOR

Türkiye’de sol bek sıkıntısı var. Hatta Ferdi bile milli takımda sol bekte oynamak zorunda kalıyor. Onur’a alarak orayı kapattık. Yerli santrfor sıkıntısı var. Atabey’i aldık. Kaleci sıkıntı yine aynı şekilde yaşanıyor. 5 yabancı kuralı var biz kalede bu opsiyonu kullanmadık, Harun’u transfer ederek kaleyi daha da güçlendirdik.  Hocamızın talebi yabancı santrfor, yerli sağ bek, iki yabancı kenar forvet, 8-10 tarzında bir futbolcu ve yerli sol stoperdir.

8 YABANCI ALMAK ZORUNDA DEĞİLİZ

2 yerli sol stoperle görüşüyoruz. Eğer yerli stoperde anlaşamazsak 8 numaraya yabancı değil yerli alıp yabancı hakkımızı stoperden yana kullanabiliriz. 8 yabancı hakkımız var, bunların 1’inin 1999 doğumlu ve sonrası olması gerekiyor. Ancak alacağımız yabancıları kulübede çok bekletme taraftarı değiliz. Şu da var, 8 yabancı da almayabiliriz. İyi bir fırsat transferi çıkarsa düşünebiliriz.   –Ali KÖKSAL-