Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel ve Karşıyaka yenişemedi “1-1”

2023-2023 Kızlar Türkiye Şampiyonası ikinci gün maçında Karşıyaka Koleji ile Karamürsel Belediyespor 1-1 berabere kaldı.

2023-2023 Kızlar Türkiye Şampiyonası

İKİ TAKIM DA AÇIK FUTBOL OYNADI

Büyük bir heyecan ve çekişme içerisinde geçen 2023-2023 Kızlar Türkiye Şampiyonası’nın ikinci günü geride kaldı.  Karşıyaka Koleji ile Karamürsel Belediyespor arasında oynanan mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Mücadeleye iki takım da açık futbol oynayarak başlarken iki takım da çok top kaybetmesi dikkatlerden kaçmadı.

GOLLER EBRAR VE CEREN’DEN

Maçın 38. dakikasında Karşıyaka Koleji Ebrar’ın şık golü ile öne geçti. Bu futbolcu attığı golden 5 dakika sonra sol ayak bileğinden sakatlandı ve maça devam edemedi. İlk yarısı 1-0 Karşıyaka Koleji’nin üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında Karamürsel ekibi beraberlik için baskı kurdu ve beraberliği 68. dakikada beraberliği yakaladı.

 

PUANLA TANIŞTILAR

Karamürsel ekibinde Ceren, sol kanattan yapılan ortada topu önünde buldu ve düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi. İlk maçına çıkan Karşıyaka Koleji turnuvaya puanla başlarken ilk maçını 4-2 kaybeden Karamürsel Belediyesi de ilk puanını elde etmiş oldu.