Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEŞKİLAT 106. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı Çetin Öldü Mü? Teşkilat Fragman 106 Bölüm Fragmanı

Teşkilat 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm gerçekleri öğrenen Neslihan Çetin’in sonunu getirdi. “Artık oyun bitti Çetin!” diyerek resti çeken Neslihan’ın bir sonraki hamlesi merak konusu oldu. Peki, Neslihan Çetin’i öldürdü mü? İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı..

Milyonların severek takip ettiği Teşkilat 106. bölüm fragmanı yayına girdi. Her hafta pazar günleri izleyici karşısına çıkan Teşkilat son bölüm full izle izleyicilerin odak noktası oldu. Pazar akşamlarının rekortmen yapımı Teşkilat fragman “Ben yaptım evet anneni de ben öldürdüm” diyen Çetin için yolun sonu geldi. “Aradığın cevaplar için bu adrese gel tek başına” notunu alan Neslihan neler yaşayacak merak konusu oldu. İşte Teşkilat 106 bölüm fragmanı..

TEŞKİLAT 106. BÖLÜM FRAGMANI

Teşkilat yeni bölüm fragmanı Ömer artık Çetin’e karşı kartlarını açık oynar. Ama şirketin herhangi bir oyununa karşı da hazırlanır. Bu süreçte duygusal olarak zorlanan Neslihan’ın da yanında olmaya çalışır. Ekip görevine odaklanmışken bir taraftan da Korkut’un durumunu çözmeye çalışır. Fakat bu yolun sonu da onları düşmanlarına götürecek merak edilir. Çetin’in ihanetinin ortaya çıkmasıyla her ne kadar Ömer’in haklılığı ispatlansa da hem Ömer hem de ekibi için bu her şeyin başlangıcı olur. Teşkilat 106. bölüm 5 Mayıs Pazar akşamı TRT1’de..

DİĞER VİDEOLAR