Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Reşit Akçay’ın yeni adresi belli oldu

Kocaelispor ile 2. Lig’de şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın yeni adresi belli oldu. Akçay 3. Lig’e gidiyor.

Kocaelispor ile 2. Lig’de

İMZAYA KALDI

3 sezon önce Kocaelispor ile şampiyonluk yaşayan 2 sezon önce küme düşülen 1. Lig’de yeşil siyahlı kulüple sezona başlayan ve koltuğu devreden Mustafa Reşit Akçay’ın yeni adresi Batman Petrolspor oldu. 2. Lig’den şanssız bir şekilde düşen ve 3. Lig’de ise misafir olmak isteyen kırmızı beyazlılarda Başkan Mustafa Demir ile Mustafa Reşit Akçay Batman’da buluştu ve deneyimli teknik direktörle her konuda anlaşma sağlandı.

 

EKİBİNDE TANIDIK İSİMLER VAR

Mustafa Reşit Akçay’ın ekibinde Kocaelispor’da beraber çalıştığı Sebaattin Akbayrak yardımcı antrenör olacak. Akçay’ın analizcisi yine Kocaelispor’da beraber çalıştığı Tuğberk Yılmaz olacak ve kaleci antrenörü olarak ise Osmanlıspor’da birlikte çalıştığı Hakan Polat olacak. Ekine bir atletik performans antrenörü daha eklenecek.

 

MUSTAFA REŞİT AKÇAY KİMDİR?

1958 Trabzon doğumlu. Özellikle Osmanlıspor’daki süreci ile adından hayli söz ettirdi. Kocaelispor’da görev aldığı zaman diliminde 47 maçta 1.60 puan ortalaması buldu. Akçay geriye doğru sırasıyla Esenler Erok, Kocaelispor, Ankaragücü, Osmanlı, Konya, Akhisar, Trabzonspor, 1461 Trabzon, Tavşanlı Linyit, Pazarspor, Beylerbeyi, Ofspor, Arsin, Gümüşhane, Bulancak gibi kulüplerde teknik direktörlük yaptı.