Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZILCIK ŞERBETİ 63 BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Show TV Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı Rüzgar Nursema Aşkı Başladı! Kızılcık Şerbeti Son Fragman İzle

Cuma günleri reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti 63. bölüm fragman yayınlandı. Doğa’yı geri isteyen Fatih, Görkem’den ayrılmanın yollarını aramaya başladı. Giray’a abayı yakan Doğa Fatih’i çoktan unuttu. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm Nursema Rüzgar aşkı resmen başladı. İşte Kızılcık Şerbeti 63 bölüm fragmanı..

Cuma günleri reyting rekorları

Show TV cuma dizileri arasına yer alan Kızılcık Şerbeti son bölüm fırtınalar estirdi. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti son bölüm çarşı pazar karıştı. Kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Kaan Taşaner gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni dönem resmen açıldı. Tüm aşıkların kavuştuğu son bölüm Doğa’yı geri istediğini anlayan Fatih boşanmayı kafasına koydu. Pembe’den onay almaya çalışan Rüzgar aşkını ilan etti. İşte Kızılcık Şerbeti 63. bölüm fragman..

KIZILCIK ŞERBETİ 63 BÖLÜM FRAGMANI

Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti 63 bölüm fragmanı izlenmeye başladı. Doğa ve Giray’ın öpüştüğünü gören Fatih bir süre içine kapansa da daha sonra öfkesine yenik düştü. Boş durmayan Görkem, Pembe ve Nilay’dan çanta konusunun intikamını almak için plan yapmaya başladı. Kıvılcım’ın programına durdurulma cezası verilince karısına yeni bir iş yaratan Ömer en büyük tepkiyi Abdullah’tan gördü.

Kızılcık Şerbeti son bölüm fragmanı sadece erkeklerin çalıştığı şirkette Kıvılcım’ın işe başlaması Apo’yu rahatsız etti. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı Doğa ve Giray ilişkisi yavaş ama sağlam adımlarla ilerlerken Görkem’den boşansa bile Doğa’nın bir daha ona dönmeyeceğini anlayan Fatih gözyaşlarına boğuldu. Ömer’le buluşmak isteyen Görkem yeni sorunları başlattı. Kızılcık Şerbeti 63. bölüm 17 Mayıs Cuma günü Show TV’de olacak.

İŞTE KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI