Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çalık: Karamürsel’i kaybetme lüksümüz yok

Karamürsel İlçe Danışma kurulu toplantısında konuşan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel Belediyesini kaybetme lükslerinin olmadığını ifade ederek daha çok çalışacaklarını belirtti.

Karamürsel İlçe Danışma kurulu

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Örgütü danışma kurulu toplantısı bugün Karamürsel İlçe Başkanlığı binasında yapıldı. 47 yıl sonra Ahmet Çalık ile Karamürsel Belediyesini kazanan CHP İlçe Örgütü uzun bir zamanın ardından ilk defa belediye başkanı katılımı ile danışma kurulu toplantısı yaptı. Saat 14.00’da başlayan danışma kurulu toplantısına Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Muhip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, meclis üyeleri, yöneticiler ve partililer katıldı. Danışma Kurulunun başkanlığını İlçe Başkanı Anıl Aksu gerçekleştirdi.

“ÖRGÜTLERİN BAŞARABİLECEĞİNİ GÖSTERDİK”

Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olduklarını ifade eden Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “Cumhuriyet Halk Partisi gibi tarihi derinlikleri olan bir partinin neferleriyiz. Bu gurur verici bir durum. Tarihsel sorumluluklarını yerine getiren insanların oluşturduğu bir kurumdur. Cumhuriyet Halk Partisini klasik bir parti olarak görmemek gerekir. Kurtuluş savaşından günümüze birçok badire atlatmıştır. Ne kadar ülkenin Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı olmuşsa ayağa kalkıp Türkiye’nin yanında olmuştur. Uzunca bir mücadeleden geliyoruz. 10 yıldır ilçe örgütümüzle beraber bir yolculuk yapıyoruz. 2014’da ikinci parti olmuştuk. 99 yılından bu yana meclis üyemiz bile yoktu. O günden bu yana Cumhuriyet Halk Partisinin ağırlığını hissettirmiş olduk. Hiç durmadan uzunca bir süredir büyük çaba sarf ettik. Düzenli, planlı, isteyerek güvenerek hareket eden örgütlerin başarabileceğini Karamürsel İlçe Örgütü göstermiş oldu. Bir aile ortamıydı. Ağırlığımızı ortaya koyduk ve tüm Kocaeli’ye bunu hissettirdik.

“İKNİCİ ETAP BAŞARILI OLMAK”

Hep beraber istedik, omuz omuza verdik. Birbirimize güvendik. Canımızı dişimize taktık ve 2024 yerel seçimlerinde başardık. 2023 seçimlerinde de çok istemiştik. Kısmet değilmiş. 2023’te canımız sıkıldı, ama yine de yılmadık. Mağlup çıkılan bir seçimden sonra ilçe örgütümüz ayağa kalktı ve başardı. 47 yıl sonra başarı hepimize gurur verdi. Bu birinci etap. Şimdi ikinci etabın içindeyiz. O da başarılı olmak. Bu belediyeyi bir daha kimseye kaptırmamak. Bir daha Karamürsel’i kaybetme lüksümüz yok. Şunun farkındayız. CHP’ye yüklenen haksız iddialar nedeniyle oyu tereyağından kıl çeker gibi almıyoruz. Betondan mıh çeker gibi alıyoruz. Bundan sonra arkadaşlarımız ile yapacağımız faaliyetlerle herkese dokunmak için çalışacağız. Belediye ekonomisini düzgün yönetmek hepimizin görevi. 2029’da Karamürsel Belediyesini tekrar kazanacağız” şeklinde konuştu.