Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Böyle bir terbiyesizlik olamaz! “0-2”

Kocaelispor normal sezonun son maçında Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Kocaelispor maçı 2-0 kaybetti ve üçüncülük şansını yitirdi. Çorum ve Bodrum’un puan kaybetmesi ile Kocaelispor sezonu 55 puanla altıncı sırada tamamladı ve Çorum’un Play-Off’taki rakibi oldu. Maç perşembe günü.

Kocaelispor normal sezonun son

POZİSYONLAR VEREREK BAŞLADIK

Kocaelispor 90 dakika boyunca rezalet bir oyun ortaya koydu. 7. dakikada Sakaryaspor’da Cem savunmanın arkasına sarktı ve ceza sahasının sol çaprazdan şansını denedi. Ancak son anda araya giren Emir topun kaleyi bulmasına izin vermedi. 8. dakikada Sakaryaspor kulübesine tepki gösteren Kocaelispor tribünlerinden sahaya atılan madde nedeniyle oyun yaklaşık iki dakika durdu. Kocaelispor kalecisi Gökhan ve Oğuz yedek kulübesine kadar gelerek tribünleri sakinleştirdi.

GÖKHAN’DAN ÖNEMLİ KURTARIŞ

10. dakikada Sakaryaspor’un sağdan kullandığı köşe vuruşunda kaleci Gökhan boş çıktı, sol çaprazdan çekilen etkili şuta savunma izin vermedi. 11. dakikada Sakaryaspor atağında Ndlovu’nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Cem Akpınar sert şut çekti. Ancak kaleci Gökhan topun geçmesine izin vermeyerek mutlak gol pozisyonunu engelledi.

İLK YARIDA GOL OLMADI

26’da Orta sahadan hızlı çıkan Sakarya ekibinde Dimitrov’un pasında Dino yakın mesafeden topu kaleye gönderemedi. 33. dakikada Sakaryaspor’un soldan çıkarken kaptırdığı topla sağdan kanattan ilerleyen Candeias ceza yayına paralel pasında Amaral’ı topa buluşturdu. Kaleyi karşıdan gören Amaral sert şut çekti ancak üstten auta gönderdi. 45’te Sakaryaspor atağında Del Valle’nin pasında Sinan Kurt yakın mesafeden kaleye gönderdiği top dışarıya çıktı.

İKİNCİ YARININ BAŞINDA GERİYE DÜŞTÜK

Kocaelispor’un ilk yarıdaki etkisiz oyunu ikinci yarıda da devam etti. 50’de Sakarya’da Dimitrov’un şutunda top sağdan az farkla dışarıya çıktı. 52’de Sakaryaspor öne geçti… Murat Cem’in pasında uzak noktada topla buluşan Del Valle topu ağlara gönderdi. 54’te Kocaelispor’da Oğuz Ceylan ceza sahası içinde düşürüldü, pozisyon VAR’da incelendi ve pozisyona devam kararı verildi.

SEZONUN EN KÖTÜ FUTBOLU

55’te Sakarya’da savunma arkasına sarkan Dino’nun vuruşunda top az farkla dışarıya çıktı. 57’de Kocaelispor’da Emir’in yaklaşık 35 metreden çektiği şutta Cihan son anda çıkardı. 60’ta Kocaelispor orta sahada topu kaybetti, Del Valle sağ çaprazda yakaladığı pozisyonda kaleye şut çekti, Gökhan soluna uzandı ve topu kurtardı. 63’te Sakarya ekibinde Dimitrov kaleye sert şut çekti, top soldan az farkla dışarıya çıktı. 88’de Sakarya ekibinde soldan gönderilen topu Dino yakın mesafeden ağlara gönderdi.

RAKİP ÇORUM, MAÇ PERŞEMBE

Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor maçı 2-0 kaybederek üçüncülük şansını yitirdi. Maçın sonlarında Teknik Direktör Mustafa Gürsel ve futbolculara tepkiler vardı. Gürsel ile taraftarlar arasında münakaşa yaşandı. Tahmin edildiği gibi Çorum ve Bodrum’un puan kaybetmesi ile üçüncülük fırsatını bir kez daha tepen Kocaelispor sezonu 55 puanla altıncı sırada tamamladı ve Çorum’un Play-Off’taki rakibi oldu. Maç perşembe günü Çorum’da oynanacak.