Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özlem Zengin ‘trol hesaplar’ raporu hazırladı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, seçim sürecine sosyal medya hesaplarının etkisine ilişkin bir rapor hazırlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu.

AK Parti Grup Başkanvekili

Yerel seçim sonuçlarının nedenlerini araştırmaya devam ediyor. Teşkilatlar, adaylar, milletvekilleri ve seçim stratejisine ilişkin değerlendirmeler devam ederken, sosyal medya paylaşımları ve bazı sosyal medya hesaplarının paylaşımlarının ne kadar etkili olduğunu da değerlendiriliyor.

TALİMAT ERDOĞAN’DAN GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçim sonrasında partisinin yetkili organlarına seçim sonuçları ile alakalı inceleme talimatı verdiği iddia edilmişti. Bu kapsamda AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in bir rapor hazırlayarak geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu öğrenildi. Raporda “trol” olarak adlandırılan hesapların yaptığı paylaşımlar, bu paylaşımların partiye zararları gibi başlıkların raporda yer aldığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal platformlarda da gündem olan raporda sosyal medyanın yanı sıra medyada AK Parti’ye yakınlığı ile tanınan yorumcuların açıklamaların da seçim sonuçlarına etkilerinin irdelendiği ifade edildi. Sosyal medya üzerinden itibar suikastını kimlerin, hangi metotla yaptıkları, hangi trolleri kullandıkları gibi konularda bilgi verildiği öğrenildi.