Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 MAYIS SURVİVOR 3. VE 4. ELEME ADAYI BELLİ OLDU! Survivor Potaya Kim Girdi? 15 Mayıs Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Büyük finale geri sayıma geçen Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. 15 Mayıs Çarşamba günü ekrana gelen Survivor 114. bölüm haftanın 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Haftanın dördüncü ve son dokunulmazlığı için yarışan takımlar büyük yarışa girdi. Peki, 15 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? 15 Mayıs Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? İşte yanıtı..

Büyük finale geri sayıma

Survivor eleme adayı kim sorusuna yanıt arayan izleyicilerin beklediği özet geldi. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Survivor All Star 2024 mücadelesinde nefesler tutuldu. Hızlı eleme sistemine geçilen Survivor’da haftanın 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Büyük finale adını yazdırmak isteyen yarışmacılar atağa geçti. Survivor 15 Mayıs Çarşamba günü yayınlanan 114. bölüm kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık için yarıştı. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden takım 3. ve 4. eleme adayını belirledi. Peki, 15 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu? 15 Mayıs Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? İşte yanıtı..

15 MAYIS SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor dün akşam kim kazandı sorusunun yanıtı KIRMIZI TAKIM oldu. 15 Mayıs Survivor son bölüm haftanın 4. ve son dokunulmazlık mücadelesinde kozlarını paylaşan yarışmacılar ilk önce avantaj heyecanı yaşadı. 8 olanın kazanacağı mücadelede Özgür ve Yunus Emre final oynadı ve kazanan Kırmızı Takım oldu.

15 MAYIS SURVİVOR 3. VE 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 3. ve 4. eleme adayı Atakan ile Merve oldu. Büyük finale adım adım yaklaşan Survivor All Star’da heyecan zirve yaptı. 15 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi Takım eleme konseyine çıktı. Haftanın en kötü performansı Atakan haftanın 3. eleme adayı seçildi. Yapılan oylamada en çok oyu alan Merve Aydın haftanın 4. eleme adayı oldu. Özgür, Aleyna, Atakan ve Merve düello oyununda kozlarını paylaşacak.