Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİÇ GÖRÜLMEMİŞ CUMA MESAJLARI YAZILI, ANLAMLI! Günaydın ve Cuma Mesajları Resimli! Instagram, Facebook, WhatsApp Hadisli, Ayetli Cuma Mesajları

Müslümanlar için özel olan cuma günü paylaşılacak mesajlar araştırıldı. Milyonlarca vatandaş cuma mesajları yazılı anlamlı örneklere odaklandı. Instagram, Facebook, WhatsApp gibi uygulamalardan sevdiklerinin cuma gününü kutlamak, iyi dileklerini iletmek isteyenler için hiç görülmemiş cuma mesajları derledik. İşte hadisli ayetli cuma mesajları..

Müslümanlar için özel olan

Cuma mesajları en güzelleri araştırması yapan vatandaşlar birbirinden güzel örnekleri inceledi. İslam aleminin mübarek zamanlarından olan Cuma gününü kutlamak, sevdiklerine iyi dileklerini sunmak için hiç görülmemiş cuma mesajları paylaşımı yapacak olanlar sorgulamaları hızlandırdı. Arama motorlarında komik cuma mesajları, en şık cuma mesajları, günaydın ve cuma mesajları araması yapıldı. Çiçekli cuma mesajları paylaşabileceğiniz Twitter, Facebook, Instagram hadisli ayetli cuma mesajları burada. İşte cuma mesajları yazılı anlamlı..

GÜNAYDIN VE CUMA MESAJLARI

Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman, bu saate isabet ederek hayırlı bir şey isterse Allah ona istediğini verir. (Müslim, Cuma, 15) Hayırlı Cumalar.

‘Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem’ diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin! Hayırlı cumalar dilerim.

HİÇ GÖRÜLMEMİŞ CUMA MESAJLARI

Bizleri nimetlerine şükreden, takdirine rıza gösteren, belâ ve musibetlere sabreden, korktuklarından emin, umduklarına nail olan bahtiyar kullarından eyle Allah’ım! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

AYETLİ, HADİSLİ CUMA MESAJLARI

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. Cum’a, 62/9) Hayırlı cumalar.

Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.

Allah’ım! Sen affedicisin, Kerim’sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar…

Allah’ım! Aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Amin! Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım! Seni zikretmek, nimetlerine şükretmek ve sana en güzel biçimde ibadet etmek konusunda bana yardım eyle. (İbn Huzeyme, Dua, 751)