Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16 MAYIS SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ SON DAKİKA BELLİ OLDU! Elenen İsim Survivor Kim Elendi? Suvivor 16 Mayıs Elenen İsim

Heyecanın tavan yaptığı Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Hızlı ve karma eleme modeline geçilen Survivor yarışında kazanan kaybeden belli oldu. 16 Mayıs Perşembe günü yapılan Atakan, Merve, Aleyna ve Özgür düellosunda adaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor kim elendi kim gitti son dakika? İşte yanıtı..

Heyecanın tavan yaptığı Survivor

TV8 en sevilen programlardan Survivor All Star 2024 yarışında heyecanın dozu iyice arttı. Ocak ayından bu yana kesintisiz süren Survivor yarışında düellonun ismi Atakan, Aleyna, Özgür ve Merve Aydın oldu. Şampiyonluk hayalleri için eleme düellosunda mücadele veren dört yarışmacıdan biri İstanbul bileti aldı. 16 Mayıs elenen isim Survivor kim elendi, “Bu sabah uyandığımda kimseye söylemedim ama dün gece kabus görmüştüm. İstanbul’dan çağırıldığıma dair bir kabus gördüm” deyince gözyaşları sel oldu. Peki, Survivor kim elendi kim gitti son dakika? İşte Survivor 16 Mayıs elenen isim..

16 MAYIS SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ SON DAKİKA?

16 Mayıs Perşembe günü düelloya çıkan Atakan, Aleyna, Özgür ve Merve yarışında kaybeden ALEYNA KALAYCIOĞLU oldu. Performans eşleşmesine göre ilk önce Aleyna ve Merve yarıştı. Bu etabın kazananı 5-2’lik skorla Merve Aydın oldu. İkinci karşılaşmada Atakan ve Özgür oyun oynadı. 5-4’lük skorla Atakan kazandı. Eleme düellosu finaline Özgür ve Aleyna kaldı. Survivor Özgür aldığı son sayıyla Aleyna’yı 5-0 yendi.

SURVİVOR ALEYNA ELENDİ Mİ?

Survivor macerası sona eren Aleyna, “Bu sabah uyandığımda kimseye söylemedim ama dün gece kabus görmüştüm. Ve buraya geldiğimden beri ilk defa bu kadar kötü bir kabustu. İstanbul’dan çağırıldığıma dair bir kabus gördüm. Dedim ki bakalım bugün ne olacak sonuç. Onu düşünmemeye çalıştım ama her şeyde bir hayır vardır. Belki şuanda bugün elenmem benim için çok hayırlı. Çünkü her düellomda Allah’ın diyorum hayırlıysa lütfen kalayım değilse de gideyim. Benim için bu sene güzel geçti. Genel olarak baktığımda evet üzüldüğüm çok şey oldu ama mutlu olduğum da çok şey oldu. Performans açısında istediğimi ilk haftalarda verememiştim ama son haftalarda açıldığımı biraz daha hissettim. Rakipler bütün All Star kadrosu çok güçlü çok hızlılar. Onlara yetişebilmek de benim için çok zordu. Dışarıdan bakıldığında da daha hızlı gel atamıyorlar v.s bunların hepsinin önemi olduğu bir seneydi benim için. Kalbini kırdığım birisi olduysa kusura bakmasın lütfen. Herkesten hakkını helal etmesini isterim benim de hakkım helal olsun. Benim için bugün bitti. Ama inanın üzgün değilim. Evet duygusalım büyük bir emek var benim için. Birçok şeyi durdurarak herkes gibi geldim. Döndüğümde beni neler bekliyor onu da merak ediyorum. Bu da aslında benim için hayatın bir sürprizi ve heyecanı. Çok mutluyum bu ailede olduğum için. Şuan veda vakti” dedi.