Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖZYAŞAR TEL VE GALVANİZLEME SANAYİ AŞ HALKA ARZ TARİHİ: Özyaşar Tel Halka Arz Ne Zaman? Özyaşar Tel Galvanizleme Kaç Lot Verir?

Halka arz alım satım yapanlar için yeni şirket duyurusu geldi. SPK onayı alan Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ halka arz bilgileri merak konusu oldu. Talep toplama tarihi beklenen Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ hisse fiyatı 28 TL oldu. Peki, Özyaşar halka arz ne zaman? Özyaşar Tel kaç lot verir? İşte yanıtı..

Halka arz alım satım

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ halka arz bilgileri çok sayıda yatırımcı tarafından sorgulanmaya başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayından geçen Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ halka arzı onaylandı. Halka arz takvimi araştıran vatandaşların merakla beklediği Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ talep toplama tarihleri sorgulandı. Peki, Özyaşar Tel ve Galvanizleme halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir? Özyaşar katılım endeksine uygun mu? İşte merak edilenler..

ÖZYAŞAR TEL VE GALVANİZLEME HALKA ARZ NE ZAMAN?

Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ halka arz tarihi henüz açıklanmadı. Halka Arz Fiyatı 28 TL olan Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ bireysele eşit dağıtım yöntemiyle hisselerini satışa çıkaracak. Toplamda 26,000,000 Lot dağıtımı yapacak olan Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ gerektiği durumda 5,200,000 Lot ek yapacak. Aracı kurum olarak QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. seçen Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi 23-24 Mayıs 2024 tarihlerinde talep toplayacak. Özyaşar Tel ve Galvanizleme hisse kodu “OZYSR” olarak işlem görecek.