Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YABANİ YENİ BÖLÜM CANLI İZLE NOW TV FULL: Yabani 34. Bölüm İzle KESİNTİSİZ! Yabani Son Bölüm 34 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Yabani Son Bölüm İzle Youtube

Yabani 34 bölüm izle Rüya’yı kurtarmak için harekete geçen Yaman gerçekte kilit altına girdi. Şebnem’i kontrol altına aldığını zanneden Serhan’ın Rüya’yı ortadan kaldırması gerek. Serhan Şebnem’in fişini çekti. İşte Now Yabani 34 bölüm izle canlı yayın ekranı..

Yabani 34 bölüm izle

Yabani son bölüm full izle araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. 18 Mayıs Cumartesi günü izleyici karşısına çıkan Yabani 34. bölüm izle full HD tek parça Çağla bir yandan da Yakup’un köşeye sıkıştırmasıyla savaşırken bir yandan da Asi ve Alaz’ın müdahalesiyle karşı karşıta kaldı. Alaz’ın kardeşini korumak için yaptığı hamle aşkın sınırlarını zorladı. Yabani dizisi son bölüm full izle Youtube Yaman hem kardeşlerini yanına çekmek için hem de Rüya’yı kurtarmak için hazırlandı. İşte Now Yabani 34 bölüm izle canlı yayın ekranı..

YABANİ 34. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YABANİ 34. BÖLÜM FULL İZLE 

Yabani 34. bölüm full izle artık Yaman’ın tek bir amacı var o da Rüya’yı kurtarmak! Rüya gerçekte kim olduğunu bile anlatamadığı ve kendisine inanmayan insanların arasında kilit altında kaldı. Tehlike gitgide büyüdü. Şebnem’i kontrol altına aldığını zanneden Serhan için ortadan kaldırması gereken tek risk Rüya oldu. Yaman, Rüya’yı zamanında bulabilecek mi yoksa genç kız da annesi gibi Serhan’ın eline mi düşmek üzere merak konusu oldu. Serhan’ın yakayı ele vermesi bütün çocuklarının onun gerçek yüzünü görüp Yaman’ın yanında olmasına bağlı oldu.

Yabani son bölüm izle Youtube Çağla bir yandan da Yakup tarafından köşeye sıkıştırılırken bir yandan da Asi ve Alaz duruma müdahale etti. Alaz’ın kardeşini korumak için yaptığı hamle aşkın sınırlarını zorlayacak türe geldi. Yaman kardeşlerini yanına çekmek için ya hep ya hiç dedirtecek bir oyun kurdu. Sırlarla ördüğü duvarlar yıkıldıkça Serhan’ın artık cüret etmeyeceği hiçbir şey kalmadı. Yabani 34. bölüm 18 Mayıs Cumartesi saat 20.00’de NOW’da.