Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HAREKET PROJE HALKA ARZ SONUÇLARI 2024: Hareket Proje Taşımacılığı Kaç Lot Verdi? Hareket Borsada Ne Zaman İşlem Görecek?

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. halka arz sonuçları açıklandı. HRKET hisse kodlu Hareket Proje Taşımacılığı yatırımcılara dağıttığı tutar belli oldu. Peki, Hareket Proje Taşımacılığı kaç lot verdi? Hareket borsada ne zaman işlem görecek? İşte yanıtı..

Hareket Proje Taşımacılığı ve

Milyonlarca yatırımcının gündeminde ilk sırada yer alan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. halka arz sonuçları açıklandı. 15-16-17 Mayıs 2024 günlerinde talep toplayan Hareket Proje Taşımacılığı hisse fiyatı 70 TL’den işlem gördü. 24 milyon TL olan payları satışa çıkan Hareket Proje Taşımacılığı iadeleri hesaplara geçmeye başladı. Peki, Hareket Proje Taşımacılığı kaç lot verdi? Hareket borsada ne zaman işlem görecek? İşte merak edilenler..

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI HALKA ARZ SONUÇLARI

19 milyon 200 bin lirası sermaye artırımı, 4 milyon 800 bin lirası ortak satış olmak üzere nominal değeri 24 milyon lira olan payları satışa çıktı. Şirketin yüzde 20,83’i halka açılmış oldu. Halka arz edilen hisselerin yüzde 74’ü yurt içi bireysel yatırımcıya, yüzde 25’i ise yurt içi kurumsal yatırımcıya ayrıldı. Halka arz büyüklüğü 1,6 milyar TL olan Hareket Proje Taşımacılığı yatırımcılara 10 Lot dağıttı. Yani 700 TL ücret ödendi. 10 lottan az talep eden yatırımcıların lotu daha fazla talep edenlere dağıtıldı.

HAREKET BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Hareket Proje borsada ne zaman işlem görecek henüz belli olmadı. Hareket Proje Taşımacılığı halka arz borsada 22 Mayıs ya da 23 Mayıs tarihlerinde işlem göreceği düşünülüyor. Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ halka arz HRKET koduyla Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB) liderliğinde ve Yatırım Finansman Menkul Değerler AŞ eş liderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından yönetildi.