Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ SON DAKİKA: Survivor 20 Mayıs Kim Elendi? Survivor Düello Kaybeden Kim? Survivor Elenen İsim

Büyük finale kısa süre kala elemelerin hızlandığı Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. 20 Mayıs Pazartesi Survivor kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Nagihan, Özgür, Hilmicem ve Merve’nin potada yer aldığı düelloda kaybeden belli oldu. Peki, Survivor 20 Mayıs kim elendi? İşte yanıtı..

Büyük finale kısa süre

Survivor kim elendi kim gitti son dakika araştırmaları hızlandı. Ocak ayından bu yana soluksuz bir maceranın içine giren Survivor 2024 kadrosu büyük finale yaklaştı. Acun Ilıcalı’nın sevilen programı Survivor All Star 2024 yarışında karma ve hızlı eleme modeline geçildi. Survivor haftanın eleme adayları Merve Aydın, Özgür Tetik, Nagihan Karadere ve Hilmi Cem İntepe düelloya çıktı. Kazanan kaybeden belli oldu. Peki, Survivor 20 Mayıs kim elendi? İşte Survivor elenen isim..

SURVİVOR 20 MAYIS KİM ELENDİ?

Survivor 20 Mayıs Pazartesi günü Dominik macerası sona eren isim NAGİHAN KARADERE oldu. Her bölümü büyük ses getiren Survivor All Star yarışında en heyecanlı bölüm geride kaldı. 20 Mayıs Pazartesi günü düello heyecanı yaşayan Merve Aydın, Özgür Tetik, Nagihan Karadere ve Hilmi Cem İntepe arasında kaybeden Nagihan oldu. Haftanın 4 eleme adayı düelloda karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen eleme düellosunda Nagihan Survivor hayallerine veda etti.

SURVİVOR NAGİHAN ELENDİ

20 Mayıs Survivor elenen Nagihan, “Burada olmak gerçekten gurur verici bir olay. İyi ki gelmişim, her şeye rağmen iyi ki burada kalmışım. Çok zor şeyler yaşadım gerçekten. Benim için tarifi mümkün olmayan zorluklardı. Beden gücü her şey burada. Mentalim çok kuvvetlidir ama mental olarak da gerçekten bittim. Savaşmak, gideceksem de böyle gitmek istedim. Her gün ağlayarak uyanmak gerçekten çok zordu benim için” diye konuştu.