Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sancaklı’dan 5 kuruşluk manevi tazminat davası

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı kendisine ağır ithamda bulunan Oktay Pop için 5 kuruşluk manevi tazminat davası açmaya karar verdiğini belirtti.

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet

VEDA AÇIKLAMASINDA SERT İFADELERE YER VERMİŞTİ

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Gölcükspor’da takımın geçtiğimiz yıl takım kaptanlığını yapan Oktay Pop önceki gün sert açıklamalar yapmış ve Teknik Direktör Cevdet Nail Sancaklı hakkında ağır bir ifade kullanmıştı. Sancaklı yapılan bu açıklama sonrasında yargıya gitme ve Oktay Pop ile ilgili 5 kuruşluk manevi tazminat davası kararı aldığını belirtti.

HAK ETMEDİM

Gölcükspor Teknik Direktörü Cevdet Nail Sancaklı Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Baştan ifade edeyim. Oktay’dan hiç beklemediğim bir tavırdı. Çünkü o benim geçen sezonki takım kaptanımdı. Takım kaptanı antrenörün yarısı demektir ve kendisine saha içinde geniş yetkiler de verdim. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki başarıda kendisinin de emeği büyüktür.

YAPACAK BİR ŞEYİM KALMADI

Önceki gün yaptığı açıklamaya hiçbir anlam veremedim. Açıkçası beni çok üzdü. Ben kendisi ile ilgili düşüncemi yönetime sundum ve buna da çok kişi şahittir. Kendisini aradım, konuştum. Bu cümleyi hak etmediğimi söyledim, kendince savunmasını yaptı. Bir düzeltme ya da özür yazısı yazmasını istedim, çevresine karşı mahcup olacağını belirtti ve olumsuz baktı. Ancak benim insanlar önünde düşeceğim mahcubiyeti düşünmedi. Bu dakikadan sonra benim de yapacağım bir şey kalmadı.

YÜCE TÜRK ADALETİNE BIRAKTIM

Benim neredeyse Oktay yaşında oğlum var ve hak etmediğim bir hakaret karşısında da ailemi ve itibarımı düşünmek zorundayım. Bu nedenle kendisi için 5 kuruşluk manevi tazminat davası açmaya karar verdim. Ben hayatımda teknik direktörlük dışında hiçbir iş yapmadım. Çok sayıda eşimiz, dostumuz, arkadaşımız, spor insanımız var. Oktay’ın paylaşımından sonra çok sayıda telefona cevap vermek durumunda kaldım. Manevi anlamda çok yıpratıcı sürelerim geçti. Bundan sonrasını yüce Türk adaletine bıraktım.