Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcükspor’da yeni başkan o isim mi olacak?

BAL’da mücadele eden Gölcükspor 5 Haziran’da çoğunluğa bakılmadan olağanüstü genel kurulunu yapacak. Kulislerde yeni başkan adayı olarak bir isim öne çıkıyor.

BAL’da mücadele eden Gölcükspor

SEZON BİTTİ, HAREKETE GEÇİLDİ

Özellikle Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner’in takımın başına geçmesi çıkışa geçen ve sezonu 50 puanla tamamlayan Gölcükspor, Gebzespor’un ardından en başarılı ikinci Kocaeli takımı olarak ligde kalmış, aynı puandaki Kullarspor ise Süper Amatör Lig’e düşmüştü. Kırmızı siyahlılar sezonun sona ermesi ile birlikte kolları erkenden sıvadı olağanüstü genel kurul kararı alındı.

KADİR ÖZDEMİR

TEK LİSTELİ SEÇİM

Mevcut başkan Fikret Ormancıoğlu’nun yeni dönemde başkanlığa devam etmeyeceği ifade edilirken kulislerde bir isim üzerinde birleşme kararının alınacağı gelen haberler arasında. Bu isim, Gölcük Belediyesi Meclis Başkanvekilliği yapan ve eski başkanlardan Temel Erten döneminde kulüpte başkan yardımcılığı görevini başarı ile yürüten Kadir Özdemir… Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de sıcak baktığı Kadir Özdemir’in genel kurulda tek liste ile seçime gideceği, Temel Erten döneminde görev alan yöneticilerin ağırlıkta olduğu bir liste ile kongrede aday olacağı düşünülüyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi