Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol’da ihanet skandalı! Duyanlar küçük dilini yutuyor! Altınları alıp bakın nereye kaçmış

Esra Erol’da, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Aile dramaları, kayıplar ve beklenmedik itiraflarla dolu bölümler, milyonların soluksuz takip ettiği bir haftaya sahne oldu.

Esra Erol'da, bu hafta

Türkiye’nin en çok izlenen talk-show programlarından “Esra Erol’da”, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Aile içi dramalar, kayıplar ve beklenmedik olaylarla dolu bir hafta yaşanıyor.

Her gün milyonlarca izleyici, Türkiye’nin dört bir yanından, yeni bir olayın perde arkasını aydınlatan bu programı soluksuz takip ediyor. İşte Esra Erol’un açmış olduğu son dosyalar.

ALTINLARI TOPLAYIP KAÇTI

Esra Erol’da haftanın en çarpıcı olaylarından biri, ev hanımı Buse’nin, evdeki tüm birikmiş altınları ve parayı alarak iki çocuk babası Rıza ile ortadan kaybolması oldu. Buse’nin bu ani ve beklenmedik hareketi, ailesini ve komşularını şoke etti. Olayın yankıları bu hafta da sürerken, Esra Erol ve ekibi, Buse’nin izini sürmeye devam ediyor.

Diğer yandan, Gökhan’ın eşiyle yaşadığı sorunlara dayanamayıp boşanma kararı alması, haftanın diğer dikkat çeken gelişmesi oldu. Esra Erol’un, Gökhan’ın eski eşi Döndü’ye yaptığı sürpriz, izleyicileri duygulandırdı.

GELİN – KAYNANA BİRBİRİNE GİRDİ

Adliye koridorlarından gelen haberler de Esra Erol’da izleyicilerini şaşırtmaya devam etti. Kaynana ile gelinin velayet mücadelesi, programın haftalardır çözüm bulamadığı en zorlu vakalar arasına girdi. Bu arada iki taraftan da gelen karşılıklı itiraflar izleyiciyi hayretler içinde bıraktı.

15 yaşındaki kızını Caner’e korkuyla veren anne Şükran’ın hikayesi ise Türkiye’nin gündemine oturdu. Şükran’ın yaşadıkları ve ortaya çıkan gerçekler, izleyenleri derinden etkiledi. Bilhassa Nuran Şahin’in kızını kullanıp dolandırıcılık yapması iddiaları, programda en çok konuşulan ve şaşırılan konularından bir tanesi haline geldi.

Esra Erol’da, her hafta olduğu gibi ailelerin yaşamış olduğu zorlukları, kayıpları ve evlilik vaatleri ile kandırılan kişilerin hikayelerini ekranlara taşıyor. Esra Erol ve ekibi, bu dramatik olaylara çözüm bulmak ve mağdurların yanında olmak için çabalıyor. Programı ATV’de ekranlarından ya da kanalın Youtube kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD)
Sıradaki Haber Bir tütün ürününe daha zam geldi