Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖZYAŞAR TEL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR? (OZYSR) ÖZYAŞAR TEL Hangi Bankalarda Var? Özyaşar Tel ve Galvanizleme San. A.Ş. Halka Arz Alınır Mı?

23 Mayıs Perşembe halka arz takvimi listesinde yer alan Özyaşar Tel ve Galvanizleme Sanayi AŞ talep toplama başladı. OZYSR hisse fiyatı 28 TL olarak alınmaya başladı. Peki, Özyaşar Tel halka arz kaç lot verir? Özyaşar Tel halka arz hangi bankalarda var? İşte yanıtı..

23 Mayıs Perşembe halka

Son dönemin en popüler işlemlerinden halka arz alım satım hız kesmedi. Yatırımcıların odaklandığı yeni halka arz olan hisseler işleme girdi. 23-24 Mayıs tarihlerinde talep toplayacak olan Özyaşar Tel ve Galvanizleme San. A.Ş., halka arz alım başladı. Vatandaşlar arama motorlarında Özyaşar Tel halka arz helal mi sorgusuna başladı. Peki, OZYSR hisse kodlu Özyaşar Tel halka arz kaç lot verir? Özyaşar Tel halka arz hangi bankalarda var? İşte merak edilenler..

ÖZYAŞAR TEL HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

2.1 Milyon katılım olursa 15 Lot dağıtılacak 420 TL ödenecek.

2.5 Milyon katılım olursa 13 Lot dağıtılacak 364 TL ödenecek.

2.9 Milyon katılım olursa 11 Lot dağıtılacak 308 TL ödenecek.

3.3 Milyon katılım olursa 10 Lot dağıtılacak 280 TL ödenecek.

3.7 Milyon katılım olursa 9 Lot dağıtılacak 252 TL ödenecek.

4.1 Milyon katılım olursa 8 Lot dağıtılacak 224 TL ödenecek.

4.5 Milyon katılım olursa 7 Lot dağıtılacak 196 TL ödenecek.

ÖZYAŞAR TEL HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Özyaşar Tel ve Galvanizleme San. A.Ş. tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile halka arz olacak. Bu durumda tüm banka ve aracı kurumlardan katılım sağlanabilecek. Halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, Akbank, Yapı Kredi, TEB, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası ve diğer aracılık faaliyeti yürüten tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden halka arza katılabilecek.