Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bochum – Fortuna Düsseldorf MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? UEFA AVRUPA LİGİ FİNALİ HANGİ KANALDA? (MUHTEMEL 11’LER)

Bochum ile F. Düsseldorf arasındaki maçın tarihi ve saati futbolseverler tarafından merak ediliyor. Maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı da arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bochum-F. Düsseldorf maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar…

Bochum ile F. Düsseldorf

Bochum – Fortuna Düsseldorf MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?.

Bochum – Fortuna Düsseldorf MAÇI NE ZAMAN?

Bochum ile F. Düsseldorf arasındaki maç, 22 Mayıs (Bugün) tarihinde saat 21:30’da oynanacak.

Bochum – Fortuna Düsseldorf MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Bochum ile F. Düsseldorf, Vonovia Ruhrstadion’da karşı karşıya gelecek. Bochum ile F. Düsseldorf arasındaki maç, Vonovia Ruhrstadion’da oynanacak. Almanya Bundesliga Play-Off Finali için heyecan dorukta! Bochum ile Fortuna Düsseldorf arasındaki bu kritik mücadele, Tivibu Spor 1, beIN Sports Tod TV ve Bein Sports beIN Connect gibi önde gelen kanallardan canlı olarak yayınlanacak.

Önümüzdeki sezon Bundesliga’da oynamaya hak kazanacak çift maçlık play out serisinin ilk maçı oynanıyor. Bundesliga’da normal sezonu 16.sırada bitiren Bochum ilk maçta Bundesliga 2’yi 3.sırada tamamlayan Fortuna Düsseldorf’u ağırlıyor. Bochum son dört lig maçını 14 gol yiyerek kapamıştı. Düsseldorf ise son 14 haftayı yenilgisiz kapatarak bir direnç ortaya koymuştu. Keyifli bir maç izleyicisini bekliyor.

MUHTEMEL 11’LER

Bochum:Manuel Riemann, Bernardo, Tim Oermann, İvan Ordets, Scholterbeck, Maximilan, Patrick Oserhage, Kevin Stöger, Antohny Losila, Brochhisinki, Hofman.

Fortuna Düsseldorf:Niemczycki, Takashi Uchino, Andre Hoffmann, wijs, Tanaka, Jahanneson, Sobotka, Gavory, Christos Tzolis, Niemiec, Daferner