Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HAYIRLI CUMALAR RESİMLİ CUMA MESAJLARI! Bugün Cuma Bayram Günü Cuma Sözleri ÇİÇEKLİ! Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp Resimli Cuma Mesajları 2024 YENİ

24 Mayıs Cuma gününün gelişiyle mübarek Cuma günü aramaları sıklaştı. İslam aleminde özel bir yeri olan resimli cuma mesajları sıralandı. Müslümanların bayram günü olan cuma günü Cuma namazı kılınıp en içten dualar edilmeye başladı. Sevdiklerine en güzel, anlamlı, yeni ve resimli cuma mesajı atmak isteyenler için tüm örnekler burada..

24 Mayıs Cuma gününün

Resimli cuma mesajları geldi. İslam alemi için önemli olan cuma gününün gelişiyle çiçekli cuma mesajları araştırıldı. Sevdiklerinin yanında olamayan vatandaşlar onların cumalarını kutlamak için harekete geçti. Kur’an-ı Kerim’de yer alan Cuma Suresi vatandaşlar tarafından okunmaya başladı. Bugün cuma bayram günü Müslümanların bayramı olan cuma günü atabileceğiniz cuma resimli mesaj örneklerini sizler için derledik. İşte Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp hayırlı cumalar resimli cuma mesajları..

HAYIRLI CUMALAR RESİMLİ CUMA MESAJLARI

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun…

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

EN ANLAMLI YENİ RESİMLİ CUMA MESAJLARI 

Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar…

Allah’ım; Yolda olana “Selâmet” Hasta olana “Afiyet” Darda olana “Metanet” Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.