Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mesut Çetinkaya’dan Ahmet Çalık’a: Makyajın döküldü Ahmet Bey

Karamürsel Belediyesi’nde 2 işçi işten çıkarıldı. İşten çıkarılmalara AK Parti’nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Mesut Çetinkaya tepki gösterdi.

Karamürsel Belediyesi’nde 2 işçi

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Ahmet Çalık’ın kazandığı Karamürsel’de işten çıkarmalar yaşandı. Dün ilk olarak İbrahim Kınalı’nın çıkarılmasının ardından bugün ise Köyler Koordinatörü ve eski meclis üyesi Halil Yardım işten çıkarıldı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Bu işten çıkarmalara AK Parti’nin Karamürsel Belediye Başkanı Mesut Çetinkaya tepki gösterdi. Çetinkaya paylaşımında, Çalık’a verdiği sözleri hatırlattı.

“SÖZ VERDİN, SEÇİLDİN KIVIRDIN”

İşte Çetinkaya’nın paylaşımı: “Seçim süresince sözüm olsun diye meydanlarda gezen, her gördüğüne vaatler dağıtan, başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu güne 2 ay bile geçmeden bütün makyajı dökülen Ahmet Bey… Konteyner sözü verdin, seçildin kıvırdın. Ruhsat paraları için söz verdin, seçildin kıvırdın.

“İNSANLARIN YÜZÜNE BAKABİLMEK ASIL MESELE”

Kimseyi işten atmayacağız diye söz verdin, seçildin, kıyıma başladın. Seçim dönemi sahada söylediğim gibi, başkanlık koltuğuna oturmak değil mesele… O koltuktan kalktığın gün insanların yüzüne bakabilmek asıl mesele.

“İNSANLARI BİR KERE KANDIRABİLİRSİN…”

İnsanları bir kere kandırabilirsin.Ve bırak başkan demesinler, ama arkandan adam desinler, bu ara da bize söz namus diye öğrettiler.”