Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çelenk sitemi! “Kraldan çok kralcı olanlar var”

Kocaeli Bilişim Fuarı’na çelenk gönderen CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in çelengi kenara kaldırıldı. Duruma tepki gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sinsice davranışlar siteminde bulundu.

Kocaeli Bilişim Fuarı’na çelenk

Kocaeli Fuarcılık A.Ş’nin öncülüğünde yapılan ilk fuar olan Kocaeli Bilişim Fuarı kapılarını açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Valiliği’nin de paydaşlarından olduğu fuarın açılışı bugün yapıldı. 3 gün sürecek olan etkinliğin açılışına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de çelenk gönderdi.

“BUGÜNÜN YARINI DA VAR”

İzmit Belediyesinin gönderdiği çelenk yeni bir polemik konusu oldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet çelenklerinin kenara atıldığını ifade etti. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hürriyet, “Bugünün yarını da var” imasında bulundu.

“KRALDAN ÇOK KRALCI OLANLAR VAR”

Hürriyet yaptığı paylaşımda, “Bu ilk değil, tesadüf de değil. Büyükşehir çelengimize dahi tahammül mü edemedi acaba? Sonra lafa gelince konuşalım, anlaşalım, anlaşarak çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok diyorlar. Ama sinsice davranışlar olunca “aaa! Bak sen! Öyle mi yapmışlar, kraldan çok kralcı olanlar var” denilip suçu başkalarına attıkları zamanları da geçtiğimiz 5 yılda çok gördük. Geçmişten bugüne hiçbir şey değişmiyor bir türlü…! Ne diyelim; bugünün yarını da var” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Çapsız insanlar kaybedince oldum olası çirkinleşiyor lar. Halbuki biz onların yalanlarına ve çirkin suratlarındali sahte gülüşleri yle ortaya çıkan çirkin görüntülerine sabır göstere biliyoruz. Çapsız, hazımsız kıskanç olur, ne diyelim akrep gibi kendilerini sokup zehirlerini akıtıyorlar biz tiyatrolarını seyrediyoruz. Küçücük ler.

  2. Hazımsızlık zor bir hastalık. Klinik vaka, Tek kale maç dönemi bitti. Artık sineye çekmeyi öğrenin, yakında toptan gideceksiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan’ı kabul etti