Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Böylesi daha önce yaşanmadı! Müge Anlı’da korkunç iddia: Bir bebek, telefon ve 500 liraya satıldı!

Müge Anlı’nın programının son canlı yayınında önemli gelişmeler yaşandı. Yeni haberler, programın takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Detaylar haberimizde.

Müge Anlı’nın programının son

Müge Anlı ve ekibi, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen bir program sunuyor. Geçtiğimiz hafta da yine heyecan doruktaydı.

Faili meçhul cinayetler, kayıplar ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya ve olayları aydınlatmaya devam ediyor.

ÖZGE ZEHRA’NIN 24 YILLIK ARAYIŞI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son canlı yayınında, 24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra’nın bulunmasıyla büyük bir sevinç yaşandı. 9 çocuğunu dünyaya getiren ve hastanede şeker komasına girdiği için Özge Zehra’yı evlatlık vermek zorunda kalan annenin yıllar sonra kızına kavuşma isteği gerçek oldu.

Ancak, Özge’yi büyüten annenin akrabasının canlı yayına bağlanarak ailenin yıllarca çocuğu aramadığı ve programa çıkar için çıktıkları iddiaları herkesi şaşırttı. Akraba, Özge Zehra’nın evlatlık olduğunu bilmediğini ve ailenin bir cep telefon ve 500 liraya çocuğu verdiğini iddia etti.

SELİN ÖZTÜRK’TEN 38 GÜNDÜR HABER YOK

Eşi cezaevinde olduğu için annesinin yanında kalan 22 yaşındaki Selin Öztürk, babasına gidip duş alacağını söyleyerek evden ayrıldı ve 16 Nisan Salı günü Manisa Şehzadeler’den kayboldu. Ailesi, Selin’e ne olduğunu merak ediyor.

Annesi, babası ve ağabeyi canlı yayında yüzleşti. 38 gündür ulaşılamayan Selin Öztürk’e ne olduğu araştırılıyor.

DOLANDIRICILIK İDDİALARI

Yeliz Hanım ve eski kocası canlı yayında yüzleşti. Furkan Bey, annesinin döşeme dükkanı üzerinden yaptığı dolandırıcılıkla ilgili bir kişinin attığı mesajı gösterdi. Yeliz Hanım ise dolandırıcılık iddialarını reddetti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bu ve daha farklı konuların işlendiği bir hafta daha geride kaldı. Ünlü programcı Müge Anlı ve çalışkan ekibi, bu olayların üzerine gitmeye ve çözüm üretmeye yeni haftada da devam edecek. Yeni bölümler hafta içi saat 10.00’da ATV’de.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor