Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TRT GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE CANLI: Gönül Dağı 140 Bölüm CANLI İZLE! TRT 1 Gönül Dağı 140 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Gönül Dağı Son Bölüm Youtube

Gönül Dağı 140. bölüm ile izleyici karşısındaki yerini aldı. Cumartesi günlerinin reyting rekortmeni Gönül Dağı 140. bölüm full izle Gedelli köyünde hacker alarmı verildi. Gönül Dağı yeni bölüm izleyecekler araştırmaları hızlandırdı. İşte Gönül Dağı 140. yeni bölüm tek parça izleme ekranı..

Gönül Dağı 140. bölüm

TRT 1’in ilk günden bu yana övgü toplayan dizisi Gönül Dağı yeni bölüm araştırmaları yoğunlaştı. 25 Mayıs Cumartesi gününü iple çeken izleyicilerin beklediği Gönül Dağı 140 bölüm izle full HD tek parça ekrana geldi. Taner, Ramazan ve Veysel isimli amcaoğullarının maceralarını ekrana taşıyan Gönül Dağı dizisinde Elif için kritik günler başladı. Kenan hem doğacak çocuğu hem de çok sevdiği eşi Elif’i kurtarmak için çare aramaya başladı. Gönül Dağı dizisi severler arama motorlarında TRT Gönül Dağı son bölüm izle canlı sorgulaması yaptı. İşte Gönül Dağı 140 bölüm izle full tek parça ekranı..

GÖNÜL DAĞI 140. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI 140 BÖLÜM İZLE FULL HD 

Gönül Dağı 140 bölüm izle full HD amcaoğulları bütün kasabayı etkileyen hackerın peşine düştü. Deprem icadına sızan hackerlar Gedelli’yi hareketlendirdi. Hackerın kim olduğunu bulmaya çalışan Taner, Ramazan ve Veysel’in icadını görmek isteyen ekip kasabaya geldi. Olayların bitmek bilmediği Gönül Dağı son bölüm izle Kenan, Elif’in riskli doğumunu öğrendiğinde dünyası başına yıkıldı. Başka bir yol bulabilmek için çabalamaya çalışan Kenan için çareler tükendi. Veysel abisine destek olmak için Ciritçi’yi çağırınca gözyaşları sel oldu. Ciritçi, Kenan ve Veysel ile yolculuğa çıktı. Yolculuk sırasında onları neler bekliyor yeni bölümde belli olacak. Gönül Dağı son bölüm tarlada çalışmaya başlayan Rıfat ve Mihriban büyük taşı kaldırınca altından çıkanla şoke oldu.

GÖNÜL DAĞI TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN