Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili meclis üyesi Mehmet Ak’ın silahlı çatışmaya girdiği iddia edilmişti: Ben kavgayı ayırdım

AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ak’ın akrabalarıyla silahlı çatışmaya girdiği iddia edilmişti. Ak’tan konu ile ilgili açıklama geldi.

AK Parti Körfez Belediye

Körfez İlimtepe’de dün başlayan silahlı çatışmada iddialara göre İlimtepe’de ikamet eden AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ak ve oğulları, akraba oldukları öğrenilen kişilerle silahlı çatışmaya girdi.

AK’TAN AÇIKLAMA GELDİ

Kamuoyuna yansıyan bu haberlerden sonra Ak Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ak açıklama yaptı. “Ben akrabalarım arasında çıkan kavgada yer almadım, haberi alır almaz olay yerine gittim ve kavgayı durdurdum”  dedi.

“HABER ALIR ALMAZ JANDARMAYA HABER VERDİM”

Olay esnasında diş hastanesinde olduğunu söyleyen Mehmet Ak “Kavga çıktığını haber alır almaz, jandarmaya haber verdim, tedavimi de yarım bıraktım ve olay yerine gittim. Ailemizin  gençleri arasında çıkan kavgaya hemen müdahale ettim ve bitirdim.

“GENÇLERİMİZ FEVRİ DAVRANMIŞLAR”

Söylendiği gibi kesinlikle kavganın içinde olmadım. Olmamada söz konusu değil her iki tarafta benim ailem”   Bu tür olayların hiçbir zaman yaşanmaması istediğini belirten Ak “ AK’lar kalabalık bir aile  aileler arasında da bazen anlaşmazlıklar olabiliyor, bir konuyu çözmek için gençlerimiz fevri davranmışlar.

“UYARDIM, BARIŞTIRDIM”

Gençlerimizi bir daha böyle bir şeyin kesinlikle olmaması hususunda uyardım, barıştırdım. Çok şükür kavgada yaralanma falan söz konusu değil. Bu olaydan ve İsmimin bu tür olayla anılmasından dolayı çok üzgünüm, kamuoyuna saygıyla sunuyorum.”