Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halil Umut Meler’in ailesinin bedduası tuttu!

Ankaragücü-Trabzonspor deplasmanında sahadan 4-2’lik skorla mağlup ayrıldı ve küme düşerek Kocaelispor’un rakiplerinden birisi oldu.

Ankaragücü-Trabzonspor deplasmanında sahadan 4-2'lik

VEDA ETTİLER

Süper Lig’de heyecan sona erdi. Galatasaray 102 puanla şampiyon olduğu Fenerbahçe 99 puanla sezon 2.sırada tamamladı. İstanbulspor, Karagümrük ve Pendikspor ligden düşmüştü. Ligden düşecek olan 4. takımsa bu akşam belli oldu. Ankaragücü Süper Lig’e veda etti.

12 DAKİKA DİŞLERİNİ SIKAMADILAR!

Sarı lacivertliler sezonun son maçında Trabzonspor’u deplasmanda mağlup etmesi gerekiyordu. Mücadelenin 78. dakikasında Ali Sov’un golüyle 2-1 öne geçen Ankaragücü Enis Destan’ın gollerine engel olamadı ve maçı 4-2 kaybetti. Hatay ekibinin Rıze’yi mağlup etmesi sonrası ligden düşen 4. ve son takım Ankaragücü oldu. Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Bu sonuç ile birlikte Ankaragücü, Kocaelispor’un rakiplerinden birisi oldu.

MELER’İ TEKMELEMİŞLERDİ

Bilindiği üzere sezon içinde Ankaragücü Kulübü Eski Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rize maçını ardından sahaya indi ve Halil Umut Meler’e yumruk attı. Yere düşen Meler’e Koca’nın yanındakiler de tekme attı. Yaşanan bu vahim olay uzun süre hem ulusal hem de uluslararası alanda gündemi meşgul etti.

BEDDUALAR KARŞILIĞINI BULDU

Halil Umut Meler hastaneye kaldırıldı ve tedavi gördü. Meler’in ailesi ise çok büyük bir üzüntü ve kızgınlık yaşadı. Aile, Koca’ya en derin beddualarını gönderdi. Bu akşam o bedduaların karşılığı Ankaragücü Kulübü’nden çıkmış oldu.