Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldız Konutları’ndaki o bina boşaltıldı!

Yuvam Akarca bölgesinde yer alan sitelerden biri olan Yıldız Konutlarında Cuma günü meydana gelen yangın panik dolu anlara ev sahipliği yapmıştı. Korku dolu anlara neden olan yangın hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Yuvam Akarca bölgesinde yer

İzmit Yuvam Akarca bölgesinde bulunan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından inşa edilen Yıldız Konutları B2 blokta Cuma günü bir yangın çıkmıştı. 64 dairenin bulunduğu, yaklaşık 250 kişinin yaşadığı 14 katlı binanın çatısından sızan sular elektrik panosunu kısa devre yaptırdı, elektrik hatlarının büyük kısmı yanmaya başladı.

64 DAİRE BOŞALTILDI

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın söndürüldü. Yangın sebebiyle binanın elektrik sayaçları, panoları, kabloları, TV hatları zarar gördü. Doğalgaz ve elektriklerin bulunmaması nedeniyle 64 dairelik binada oturanların tamamı akrabalarının yanına ya da otellere yerleşti. Hasar tespit çalışmalarına devam edilen binanın alt katlarında herhangi bir hasar bulunamadı. Ancak üst katlarda yanan tüm kablo ve panellerin değiştirilmesi ve daha sonra kontrollerin tamamlanıp binaya elektrik ve doğalgaz verilmesi bekleniyor. Hasar tespit ve tadilat çalışmalarının yaklaşık 1 ay sürmesi planlanıyor.