Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da yeni bir sır perdesi aralanıyor: Özge Zehra’nın kayboluşunun ardındaki gerçek ne?

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 27 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programıyla yeni haftaya hızlı bir giriş yaptı. ATV ekranlarında yayınlanan programda, yine izleyicileri şaşırtan ve meraklandıran olaylar ele alındı. İşte yeni bölümde yaşananlar…

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı,

Haftanın ilk gününe Müge Anlı’nın dinamik enerjisiyle başlayan izleyiciler, 27 Mayıs’ta ATV ekranlarında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının yeni bölümüne kilitlendi.

Türkiye’nin dört bir yanından milyonlarca izleyici, her sabah saat 10.00’da başlayan ve araştırmacı gazeteciliğin sınırlarını zorlayan bu programı kaçırmamak için ekran başına geçti. Peki bugün Müge Anlı hangi dosyaları açtı, kimler programın konuğu oldu. İşte haftanın ilk programında yaşananlar ve diğer detaylar…

AYTEN AKYOL, KAÇAK SEVGİLİSİYLE YÜZLEŞTİ

Programın en dikkat çeken konularından biri, 56 yaşındaki Ayten Akyol’un kaçak sevgilisi Yaşar ile yüzleşmesi oldu. Ayten Akyol, Yaşar’ın kendisine ev alacağına dair söz verip ortadan kaybolduğunu iddia ederek programa başvurmuştu.

Canlı yayında Yaşar ile karşılaşan ve yüzleşen Ayten Akyol, Yaşar’ın evi aldığını itiraf etmesi üzerine “Yuvasını ben yıkmadım” diyerek tepkisini dile getirdi. Bunun yanında, Yaşar’ın pek çok kişiyi üfürükçü olduğu iddiası ile dolandırdığı iddiaları da gündeme geldi.

ÖZGE ZEHRA AİLESİYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR

Programın diğer bir dikkat çeken konusu ise tıp fakültesi öğrencisi Özge Zehra’nın ailesi ile görüşmek istememesi oldu. Özge Zehra’nın kayboluşu ile ilgili detaylar ve annesiyle olan ilişkisi canlı yayında masaya yatırıldı. Özge Zehra’yı ve annesini tanıyan bir tanık, Özge’nin sadece sevgilisi ile arası kötü olduğunda aklına geldiğini ifade ederek dikkat çeken bir iddiada bulundu. Ayrıca, Aydın isimli bir kişinin Özge Zehra’nın dükkanının camlarını kırdığı iddiası da Müge Anlı ve izleyicilerin dikkatini çekti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. İzleyiciler, programın YouTube kanalından da önceki bölümleri ve güncel gelişmeleri takip edebilirler. Program, her bölümüyle izleyicileri şaşırtmaya ve meraklandırmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor