Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİLAN POLAT SON DURUM: Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Ne Kadar Kalacak? Dilan Polat Tahliye Olacak Mı?

Cezaevinde intihara kalkışan Dilan Polat son durum belli oldu. Kara para aklama soruşturmasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yattı. Sosyal medyada Dilan Polat çıkacak mı sorgulamaları başladı. İşte Dilan Polat son dakika gelişmesi..

Cezaevinde intihara kalkışan Dilan

Türkiye gündemini sarsan sosyal medya fenomeni Dilan Polat intihar girişimi ardından tahliye araştırması başladı. Kasım ayından bu yana tutukluluğu devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat kendine zarar verdi. Vücudunda kesik ve morluklar olan Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yatırıldı. İntihar ardından tahliye talebi reddedilen Dilan Polat çıkacak mı merak konusu oldu. Peki, Dilan Polat tahliye olacak mı? İşte merak edilenler..

DİLAN POLAT BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutukluluğu devam eden Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedaviye alındı. Tahliye talebi reddedilen Dilan Polat Adli Tıp Kurumu raporunda adli psikiyatri servisi olan yüksek güvenlikli hastanede koruma ve tedavi kararı ifadeleri yer aldı. 3 ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde kalacak olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat tedavisi bittikten sonra tekrar cezaevine dönecek.

DİLAN POLAT TAHLİYE OLACAK MI?

Dilan Polat raporunda “intihar riski tespit edilen Dilan Polat’ın dosyadaki mevcut belgeler ve adli tıp kurulunun muayene bulgularına göre, halihazırda yüksek güvenlikli sağlık kurulunda koruma ve tedavi altına alınmasının uygun olduğu” ifadesi yer aldı. Eşi Engin Polat, kardeşi Can Doğu ile Sıla Doğu, kayınpederi Sezgin Polat ve kayınbiraderi Alper Kürşat Polat ile tutukluluğu devam eden Dilan Polat 3 ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde kaldıktan sonra cezaevine geri dönecek. Dilan Polat için henüz tahliye kararı verilmedi.